Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolum ampute, protez kullanıyorum. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

sevdakar

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben 3 yıl once devlet hastanesıne gıttım rapor vermediler sol on kolda ampute var protez kullanıyorum ne yapmalıyım bu ehlıyetı kafaya taktım mutlaka almam gerek.

Ehliyet alırsınız arkadaşlar. Benim de sol kolum ampute ve 7 yıldır ehliyet sahibiyim. Hala insanları uğraştırmıyorlar mı anlamakta zorluk çekiyorum. Tavsiyem bu konuda daha "rasyonel" yaklaşım sergileyen hastaneleri araştırmanız. Bu sitede daha önce çok şey yazıldı. Bazı hastane isimleri verilerek yönlendirmeler yapıldı. Ben Ankara'da Serap sürücü kursunun yönlendirmesi ile özel bir sağlık kliniğinden rapor almıştım.

bilmiyorum nedense vermiyorlar ugrastırıyorlar ne yapacagmı bılmıyorum.

Rahatlıkla alabilirsiniz arkadaşım. ben de aynı durumdayım. 30 yıllık şoförüm
.

benimde sol kol ampute 2 yıldır ehlıyet var ankara hastanesinden aldım raporu h sınıfı ehlıyet alabilir raporu...

sagolun kardeslerim bi hastaneye basvurayım bakalım nolacak.

ankarada atatürk eğitim ve araştırma hastanesini tavsiye ederim, bilkentte...diyanetin arakasında hemen...

g.antepte hastaneye basvurdum bakalım sonuc ne olacak olmassa ora giderim sagol kardesim.

arkadaslar bugun devlet hastanesı heyetıne gırdım karar veremedıler tıp fakultesıne sevk ettıler ne yapacagımı bılmıyorum buyuk ıhtımal tıp fakultesıde vermez sızce ne yapmalıyım?(gaziantep)

antepten vermiyorsa hiç uğraşma veren yerlerden al derim raporu çünkü olumsuz alırsan sonra emniyete felan yolluyorlar sıkıntı büyür veren yerden al derim.

ben uc yıl once ugrastımdı o olumsuzdu emnıyete mı gıttıdır sımdı bence gıtmez.

Rapor konusunda ceberrut doktorlar! Hastane hastane gezip akıl ve vicdan sahibi bir doktora ve heyete debnk gelmeye çalışacaksınız!

saglık raporu

merhaba arkadaslar benım h sınıfı ehlıyetım var ozel tertıbatlı sıfır arac alımında otvden yararlanmak ıcın nasıl bı rapor almalıyım hangı hastaneler verıyor yazarsanız sevınırım tesekurler.

Raporunuz hayırlı olsun. Raporu bana bulent@engelliler.biz adresime gönderirseniz, çok sevinirim. Özel alanları gizleyip burada yayınlarım ki başkaları da bilgilensin...

Raporunuzda tam olarak nasıl bir ibare var?

So kolundan sakatlığı olanlar araç alımında vergi avantajından yararlanamaz.

özel tertibatlı araba almam gerek nerden rapor almam gerekıyor ankara mı bulundugum ildemı alıyoruz tesekur ederim.

Üst Alt