Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolda %52 kayıp var. Vergi istisnaslı araç almak istiyorum..?

demir32

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sol kolumdan %52 özürlüyüm. 5 mayıs 2005 te "Sol el fonksiyonu gerektiren herşey sağda olmalıdır" ibareli H sınıfı ehliyeti ve doktor raporuna istinaden özürlü araçı aldım ve ötv den muaf aldım
şimdi ise 5 yılım doldu arabayı değiştirmek istiyorum ama şimdi yeni kanun mudur yönetmeli kmidir buna müsade etmiyormuş
bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim tekrar nasıl alabilirim

ayrıca bi netice alamazsam maliye bakanlığını mahkemeye vereceğim. çünkü verilen haklar sırf özürlülerin haklarını gasp eden insanlar yüzünden alınamaz

şimdiden teşekkürler.

Bilgi doğru kolundan engelliler ötv den faydalanamıyor.Buna karşın yurt dışından en az üç yaşında(üç yaşından büyük araç getirmek yasak),1,6 motor,otomatik vites araç getirme hakkınız var.

gümrük vergisi ödemeden tabii

peki mahkemelik olursak ne olur bu konuda girişim yapan var mı bilmiyorum ama ben mahkemeye vereceğim maliye bakanlığını

Bende sol el den engelliyim bende çok kızdım ama bi girişimde bulunmadım.Bu kanun Unakıtan zamanı çıkarılmıştı.

Üst Alt