Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol elim yok. "Sol elden kumandalı araç" ibaresi ne anlama geliyor!?
arkadaşlar h sınıfı almak için rapor aldım ibarede sol elden kumandalı oto vites araç kullanabilir yazıor benim sol elim yyok sol elden kumandalı ne demek yanlış bi durummu var acaba?
ya ne saçmalık anlamadım ilk aldım raporu baktım sağ el ampute yazmışlar düzelttiler şimdi sol el yazdılar ibareye baktım sol elden kumandalı yazıor kafam takıldı
teşekkür ederim ilk çıktığında sağ ele göre yapmışlar galiba sora söledim sol el die düzelttiler aibareye bakmamışlar galiba hiç bide bu raporu mebe verdim sorun çıkartırmı
raporda özür oranı felan yazıor tam teşekküllü rapor aslında meb için alcaktım h sınıfı içinde bidaha uğraşmıyım dedim aradan çıksın şimdi daha da uğraşıcaz galiba
merhaba arkadaşlar babam bir araç alacak benim sol elim yok aracı benim üstüme alırsa vergi ödenirmi yıllık vergisi adını bilmiyorum ama bi yardımcı olsanız ayrıca ben rapor aldım h sınıf ehliyet alabilir die. yalnız ehliyeti almadım daha