Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el parmaklarımda hafif kısıtlılık var. Nasıl bir ehliyet alabilirim?

kralkurt111

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2002 de b sınıfı ehliyet aldım ama trafikten sorun çıktı ve ehliyet kimliğimi alamadım.benim sadece sol elimin parmakları yüzde 10 açılır yüzde 35 kavrama sı var.başka hiçbir sorun yok.ben buna göre H yada B hangi sınıf ehliyet alabilirim.7 seneden bu yana B sınıfı ehliyet dosyam hazır ama alamıyorum nasıl ve nereye başvurmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. SAYGILARIMLA

B sınıfı alamıyorsanız, H sınıfı sürücü belgesi alabilirsiniz.
Bir devlet hastanesine gidip, "direksiyonda topuzu bulunan otomatik vitesli otomobil kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor alacaksınız. O raporla sürücü kursuna gidip, B sınıfı sürücü belgenizi H sınıfına dönüştürmek için kaydolacaksınız. Sadece direksiyon sınavına girip H sınıfı sürücü belgesine sahip olacaksınız.
Sonuçta da otomatik vitese sahip tüm araçları bir topuz takarak kullanabileceksiniz.
Hastaneye giderken dayanacağınız mevzuat: http://www.engelliler.biz/forum/oze...lup-otomatik-vitesli-arac-raporu-olanlar.html

Üst Alt