Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el parmaklarım yok. Donanımsız araç alıp kullanabilir miyim?

mehmet güvenç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a. arkadaşlar, sizlerden öğrenmek istediğim konu, ben "h sınıfı ehliyet alabilir" raporu ve de "özel tertibatlı otomatik vites otomobil kullanabilir" raporumu aldım ve şu an sürücü kursunda.
sol el parmaklarım yok. ben bu raporla donanımsız sıfır veya ikinci el otomobil alıp kullanabilir miyim?
trafikten ehliyetime otomatik vites kullanabilir ibaresi konulur mu?

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Raporonuzda, özel tertibatlı otomatik vites otomobil kullanabilir. ibaresi yazılı olduğu için,tertibatsız araç kullanamazsınız.

raman 72 kardeşim peki özel bi hastaneden tekrar sadece otomatik vites otomobil kullanabilir raporu alsam trafige onu versem olurmu

Özel Hastahane raporları kabul edilmemektedir.

Devlet hastanesine gidin ve şu şekilde bir rapor alın:

"Direksiyonda topuz bulunan otomatik vitesli otomobil kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır"

Bu ibarenin olduğu raporla, 1) direksiyonuna topuz takacağınız otomatik vitesli tüm araçları kullanabilirsiniz. 2) Vergi muafiyetli araç alamazsınız.

oturanboğa abiciğim.az önce sizin osman torun kardeşime verdiğiniz cevapları inceledim.benim almış olduğum raporla osman kardeşimin aldığı rapor aynı.1. tercih olarak tüm otomatik vites araçları kullanabileceğimizi belirtmişsiniz.yani benim raporumu değiştirmeme gerek varmı.zaten özel tertibatlı otomatik vites ibareli raporum var.

"özel tertibatlı" ibaresi olan ehliyetle sadece otomaik vitesli araç kullanman mümkün değil. Tüm otomatik vitesli araçları kullanmak istiyorsan, "özel donanım" ibaresi olmamalı.

teşekkür ederim oturanboğa.anlaşılan raporumuzu değiştirmemiz gerekiyor.

Üst Alt