Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol diz ustu protez yaptırmalıyım. Ne önerirsiniz?

gwn77

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
meraba arakadaslar ben aranıza yeni katıldım. ben 4 ay once bi kaza gecierdm sol bacak diz ustu ampute aldu kısacası protez kullancam bu konuda tawsiyeleri olan yardımcı olabilceklerden yardım tawsiye bekliyorum şididen herkese teşekkurler

gecmis olsun kardes, yasin kac, gudugun uzunlugu kac cm, gudugun boyu rahat protez kullanmayi cok etkiler
selam.

yasım 35 kardeşim de uzunlukları bilmiyorum henuz olcu alınamdı

nasilsin, yasin henuz genc rahat yurursun guduk uzunlugu cok onemli, silikpn soket diz mikrpislemli en iyisi fakat en pahalisi. face book varmi
selam

yasin henuz genc rahat alisirsin, gudugun boyu cok onemli ona gore aksamadan bastonsuz yuruyebilisin
en iyisi ve en pahalisi silikon soketli , mikroislemeli diz
face book un varmi
gorusmek uzere

war kardeşim güven kurt eklersen otdan konusuruz tawsiyelerin için teskkrler

yeni diz üsttü protez alıcam diz ekelmi öerebilicek warmı ?

orion endolite alma 3 yılda iki kez değiştirdiler eklemi

ossor yada ottobock düşünüurum

hidrolik alıcam bu t2000 oluyo sanırım

ben hiç hidrolik kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu. Kaç yıldır protez kullanıyorsun ?

çok zor kabullenmek şimdi ben 7 yaşında kaza geçirdiğim için önceisini pek hatırlamıyorum

senin sgk var mı özel mi alacan protezi yoksa sgk dan mı yaptıracaksın ?

sssk war da yeterince odemedigi icin ustunu ben tamamlıcam

3r80 hidrolik olarak iyidir kilo fazlaysa 3r60 geçmiş olsun diğer markaları bilmiyorum.

Üst Alt