Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol diz altı amputasyon var. B sınıfı ehliyet ve araç alımı..?

besiktaslı2

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
herkese slm
sol diz altı amputeyim , hastaneye h sınıfı ehliyeti almak için başvuru yaptım
h sınıfı vermiyorlar bana b sınıfı otomatik araç kullancan diyorlar sol ampute olduğum için
kafama takılan soru b sınıfı otomatik araç kullanır ehliyetimi aldım mı ben tüm otomatik araçları kullanma yetkim olcak mı ? trafikde yoksa h sınıfı gibi sadece kendi araçımı kullanma zorunluluğum mu ? olcak
bu cvp yazdığınızda ben nerden bakıcağım sitenizi tam olrak kullanmayı bilmiyorumda :((

hastane b sınıfı otomatik kullancan diyorr
ama sürücü kursu diyorki b sınıfına yazılırsan bu sefer senin manuel vites den girmen gerekir ama ben depraja basamıyorumki :((
milli eğitime sordum diyor b alamazsın otomatiği sadece h sınıfı olanlar alır senin dosyanda ampute olduğu için b sınıfına yazılırsan hem burdan hemde trafik den döner alamazsın tüm masrafların boşa gider benim ne yapmam gerek ??

Arkadaşım gittiğin dr saçmalamış sol ayaktan kısalığa bile h sınıfı ehliyet verilirken size b sınıfı verilmesi anlaşılır gibi değil kesinlikle sizin h sınıfı hakkınız ve ayrıca isterseniz ötv ve mtv istisnalı araç alma hakkınız var.ayrıca milli eğitim doğru söylemiş o dr gerçekten saçmalamış siz başka hastaneye gidin

"Otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor alacaksınız. O doktor hatalı bilgi vermiş. Başka bir hastaneye gidin...

Bu raporla otomatik vitese sahip tüm tüm tüm araçları hiç bir kısıtlama olmadan kullanabileceksiniz

Ayrıca isterseniz otomatik vitesli bir aracı ÖTV-MTV istisnası ile satın alabilirsiniz. Alacağınız bu aracın plakasında sakat damgası olur ve sizden başka hiç kimse kullanamaz.

Üst Alt