Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dirsek parçalı kırık ve sonrasında harekat kısıklığı oluştu. Askerliğim ertelenir mi?

Doğan.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
İyi günler arkadaşlar 7 ay önce trafik kazası geçirdim sol kol dirseğimde parçalı kırık meydana geldi 2 tane ameliyat geçirdim ve 3 adet platin vida takıldı şu anda kolumu açmada 5 derece kapatmada 20 derece harekat kaybım var yoğun bir fizik tedavi görüyorum. Askerlikde tecilim önümüzdeki hafta bitiyor sizce askerliğimi 1 yıl erteleme yaparlarmı bilgisi olan paylaşırmı

Merhaba ,

Geçmiş olsun öncelikle, bunu şubeye gidip işlemleri başlattıktan sonra muayenede doktorların verebileceği bir karar.
Ameliyat ve fizik tedavi raporlarınız önemli onlar bu süreçte yanınızda olsun mutlaka.
Benimde ortopedik rahatsızlığım vardı , şube direk gataya sevk etti. Yaklaşık bir aylık süreç sonunda muaf olmuştum.
Burada kimse size gidersin , gidemezsin derse yanlış olur.

Üst Alt