arkadaşlar 2012 yılında iş kazası geçirdim inşaatan düştüm sol böbreğim dalağım sırtımda da kalıcı kırıklar oluştu
hastaneden taburcu olduktan sonra avukatım senin özür oranını gösteriri rapor lazım dedi bende gittim hastenye ücretli muayne oldum.bana %17 rapor verdiler 2012 yılında ben bu oranla dava açtım 140 bin lira tazminat almıştım dava 4 yıl sürmüştü şimdi bu sene bana yeniden rapor almamı istedi mahkeme bende gittim sgk ya kağıt verdiler sevk için aynı doktorları dolaştım 2 ay sonra dedim bir bakayım geldimi rapor gittim baktım %36 gelmiş rapor bana
Şimdi ben o zaaman sigortam 2012 senesinde asgari ücretten yatıyordu
kazada kusur oranım hatırladığım kadarıyla yoktu
Bana ne kadar maaş yatar bunu tahmin edebilecek arkadaşlar varmı
E DEVLET ÜZERİNDEN 4A EMEKLİ AYLIK BİLGİSİ OLARAK GÖRÜYORUM
AYLIK BAŞLANGIÇ TARİHİ
01.10.2013 OLARAK GÖRÜLÜYOR
ACABA BEN BU TARİHTREN İTİBAREN Mİ TOPLU PARA ALICAM
hastaneden taburcu olduktan sonra avukatım senin özür oranını gösteriri rapor lazım dedi bende gittim hastenye ücretli muayne oldum.bana %17 rapor verdiler 2012 yılında ben bu oranla dava açtım 140 bin lira tazminat almıştım dava 4 yıl sürmüştü şimdi bu sene bana yeniden rapor almamı istedi mahkeme bende gittim sgk ya kağıt verdiler sevk için aynı doktorları dolaştım 2 ay sonra dedim bir bakayım geldimi rapor gittim baktım %36 gelmiş rapor bana
Şimdi ben o zaaman sigortam 2012 senesinde asgari ücretten yatıyordu
kazada kusur oranım hatırladığım kadarıyla yoktu
Bana ne kadar maaş yatar bunu tahmin edebilecek arkadaşlar varmı
E DEVLET ÜZERİNDEN 4A EMEKLİ AYLIK BİLGİSİ OLARAK GÖRÜYORUM
AYLIK BAŞLANGIÇ TARİHİ
01.10.2013 OLARAK GÖRÜLÜYOR
ACABA BEN BU TARİHTREN İTİBAREN Mİ TOPLU PARA ALICAM