Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacaktaki kısalık için ehliyet raporuna eksik ibare yazılması..?

son_bir

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Haziran 2010 tarihinde rapor aldım ehliyet almak için henüz ehliyeti teslim almadım bir hafataya kadar teslim alacağım anca kafama takılan bir durum var paylaşmak isterim yardımcı olursanız sevinirim

benim raporumda geçen ibare aynen şöyle

POLİO SEKELİ (SOL BACAK 8 CM KISA PLANTAR VE DORSAL FLEKSİYONU %5 "H" SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ ALABİLİR ŞEKLİNDE KARAR VERİLMİŞTİR.​

benim kafama takılan bu ibarenin içinde otomatik fitesli araba kullanabilir ibaresi yazması gerekiyor muydu gerekiyorsa düzülttirmem gerekecek mi gerekeçekse düzeltirebilir miyim,
bu ibareyle otomatik fitesli araba kullana bilir diye ehliyette bir ibare yazacakmı, yazmassada otomatik fitesli araba kullanabiir miyim.

Evet evet, rapor bu haliyle sorun yaratır. Mutlaka "Otomatik vitesli araç kullanır" ibaresinin olmasını sağlayın... Bunun için raporu aldığınız hastaneye başvurmalısınız...

Arkadaşım senden rice atsem bu senin almış olduğun raporu hangi hastaneden aldın ve alırken bir zorluk veya bir engel çıkarttılarmı sana acaba bu konu hakkın da bana biraz yardımcı olurmusun buraya yazarak.

Bende SOL ayak doğuşdan çıkık ve-5 santim kısa yani arıza var ayakta anlıçağın..ben H sınıfı ehliyet alıcam bunun için biraz bilg alsami bana yardımcı olurmusun rica etsem.

Ben bu raporu YOZGAT devlet hastanesinden aldım gittim müracatımı yaptım 110 TL karşılığında birgünde aldım hiçbir sorun çıkmadı ama raporu değiştirmem gerekiyor otomatik vitesli araba kullanır ibaresinin eklenmesi gerekiyormuş

110 TL yi ne için ödedin.
Heyet raporları bu kadar pahalı mı oluyor

evet malesef böyle iki kuruş vergi indirimi yapıyorlar sözde farkıda burdan çıkarıyorlar

arkadaşlar bildiğim kadar bu tür raporlarda ücret alınmıyor. ama bunu birçok hastane bilmiyor. maliye bakanlığının bununla ilgili bir genelgesi olması lazım. bunu bulup kuruma kuruma götürüseniz sanırım paranız iade edilir. veya ücret talebinde bu belgenin gösterilmesi ile bu ücret ödenmez.

Meraba arkadaşlar

ben pazartesi günü yozgat devlet hastanesine gittim otomatik fitesli araba kullanır raporu almak için başıma gelenlere bakın.
Benden 110 tl para istediler ben de özürlülerden para alınmaycağını söyledim. dokdorlar öyle şey olurm u dediler baş hekim yardımcısıyla görüştüm bu senin özel işin olduğu için ücretli dediler bend e genelgeyi gösterdim okudular hatta internetten buldular ordan da okudular biz bunu böyle yorumluyoruz dediler o yüzden ücret vermen gerekiyor dediler
iki üç saat tartıştım raporu alamadım
neyse dedim para işinden vazgeçtim bari otomatik fitesli raporu alabiir miyim diye bir soruyum dedim müracaattaki memur otomatik fitesli rapor alamassı sadece özel donanımlı araba kullanır raporu alabilirsin dedi. onla da tartıştım biraz beni heyete gönderdir heyete gittim ordad a aynısı başıma geldi adamları ikne edemedim sonra ortapeti doktorunu gittim o da olmaz dedi özel donanımlı araç kullanır yazarız dedi
kan beynime çıktı bir insana bu kadar eziyet edilmessi ki herkes alıyor ben neden alamadım anlamadım valla ayrıca beni özürüm polyo sekeli sol bacakta 8 santim kısalık ve incelik var sol bacağımı kullanamıyorum

bu konudaki belgeleri ihtiyacım bunları nereye ve nasıl şikayet etmeliyim hiç değilse benden sonraki özürlü arkaşlar bu zor durumdan kurtulsunlar...

Şikayet dilekçemi YOZGAT İl Sağlık Müdürlüğüne yazdım bilgi olarakta sağlık bakanığına bildiriyoru yarın postaya vereceğim gelecek cevabı kısmet olursa burda paylaşırım...

Gerekirse mahkemeye bile gitmelisin! Yüzde yüz hakkını alırsın...

Üst Alt