Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak en çok 90 derece bükülebiliyor. B sınıfı sürücü belgesi almam mümkün mü?

gezegen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar

sol bacağım dizden 90 derece bükülebiliyor daha fazla olmuyor. ama sağ bacağımda ve diğer hiçbiryerimde birşey yok. dolayısıyla soldaki sorun yüzünden çömelemiyorum da.
acaba B sınıfı ehliyet almamı engeller mi bu sorun?
kursa yazılmak üzereyim alamazsın falan dediler o yüzden acilen bu cevaba ihtiyacım var...teşekkürler...

biliyorum sık sorulan soru türlerinden ama emin olun tüm forumu taradım. çoğunlukla polio sekeli var arkadaşlarda ama bende sadece artroz var ve 90 derece bükülebiliyor... çok sıkıştım kurs pazartesiye kadar haber bekliyor ben daha rapor alamadım:(

Bence hiç bir sorun olmaksızın B sınıfı sürücü belgesi alabilirsiniz. Yeter ki bükülmeyen bacağınız gaz-fren kontrolünde sorunsuz olsun.

valla abi kendi çalıştığım sağlık ocağımın hekimi bile aşağıdaki maddeden dolayı vermek istemedi:(

SÜRÜCÜ ADAYLARI VE SÜRÜCÜLERDE ARANACAK SAĞLIK ŞARTLARI İLE MUAYENELERİNE DAİR YÖNETMELİK

madde 8-(1)
b) Diğer eklem hareketleri: Her iki omuz, dirsek, kalça ve diz artrodezinde veya fonksiyonel olmayan ankilozlarda sürücü belgesi verilmez. Ancak simetrik büyük ve eklemlerin ve aynı taraf diz, kalça, omuz, dirsek eklemlerinin fonksiyonel ankiloz ve artrodezlerinde, ortopedi ve travmatoloji ve/veya fizik tedavi rehabilitasyon uzmanının raporu ile H Sınıfı Sürücü Belgesi verilebilir.

hayrettin;

yav görünüş itibariyle alırım almasına, arabada kullanıyorum bir problem yok ama adam bana çömel diyor 90 derecelik çömelebiliyorum diye B alamazsın diyor!!!

bunun net bir kuralı birşeyi yok mudur yav???

Üst Alt