Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağım sakat, otomoatik vites için raporum var. Otomatik araç kullanamaz mıyım?

istikamet_1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
öncelikle bu siteyi yapan kişiye başarı dilemiyorum cünkü başarıyı elde etmiş olarak görüyorum başarısının devamını diliyorum inan bu siteyi bulunca ohhhh bir yerimiz dertleşecek sitemiz varmış dedim

şimdi sorum olacak tabi bu arada bilginizden istifade etmek için .efendim benim h sürücü belgem var. sol diz üstü amputeyim ve otomotik vites aracım var. ben normal ötv şu bundan indirim istemeden aldım doktor raporumdada el ayak sağlam h. sürücü belegesiyle otomotik vites kulanması uygundur yazıyor
bunu da ehliyetime yazdırdım

gecen osmaniyede trafik komseri bir görevli olmaz deyip beni mahkemeye verdi ne olur sizce

şimdiden teşekkür ediyorum

Halt etmiş o polis memuru. Mahkemeye şuradaki bilgiler ışığında başvurun:
http://www.engelliler.biz/forum/oze...arsa-tum-otomatik-araclar-kullanilabilir.html

otomatikvitesliarac.jpg

evet sayğı değer abim bu arada üzürlü logom yok plakamda onu sorun ediyor ben vergilerimi normal ödüyorum

Otomatik vitese sahip tüm araçları kullanabilirsiniz. Değil plakada damga bulunma zorunluluğu, aksine üzerinde damgalı plaka olmaması şart. Bunun aksi olursa esas suç işlemiş olursunuz.
H sınıfı ehliyetinizde/dosyanızda "otomatik vitesli araç kullanır" yazıyorsa, yukarıda EGM yazısı çok net, otomatik vitese sahip tüm araçları kullanabilirsiniz.

ben bu dertten müzderiptim inan bu haberi verdin bana dünyaları verdin çok tşk ederim sayın oturanBoğa üstadım

----------
sayın oturanBoğa üstadım bu yazının metnini aslı olarak nerden bula bilirim ayvalıkta yaşıyorum ayvalık tırafik bölge amirliyinde olurmu tşk ederim

----------

sayın oturanBoğa üstadım sizin geniş bilginizden istifade etmek amacıyla bir şey daha sorasam çok soru sormuş olmam umarım: ben kendime protez yaptırmak istiyorum. adam akıllı bir yer yok mu? kac yerde yaptırdım beni tiksindirdiler!

arkadaşım bu ve buna benzer sorunları ayvalıkta gazilerin rehabilitasyon merkezi var mutlaka biliyorsundur buradaki arkadaşların çoğu bu bilgilere sahiptir ,ayvalıkta olman sebebiyle bu yazıyı yazıyorum,saygılar

evet gazilerin bulunduğu yere çok yakınım ilgi ve verdiğiniz bilgi için çok tşk ederim güller diyarı kardeşim ordakiler umarım yardımçı olacaklardır

Yazının çıktısını buradan alabilirsiniz. YAzının en altında konuyla ilgili memurun iletişim bilgileri de var (Plis Memuru M. İncebeyaz 0312 412 20 69). Evrağın gerçekliğini soruşturmak isterse mahkeme ya da Ayvalık emniyeti, arayıp sorabilirler

Üst Alt