Merhaba, bende protez yaptırmayı dusunuyorum lutfen edındıgınız bilgileri paylasırsanız sevinirim, Benim diz üstuden ampute oldum,,
Emrah edindiğim bilgilere gore en şanşlı protez kullanıcıları diz altıymış,
Ben ankarada 5-6 firma ile gorustum, yani çok guzel teknolojiler var, yani silikon liner ve carbon ayaklı sıstemler varmış, yanı en son onları soyluyorlar,
ankarada 2-3 firma bana duzgun çalısıyor gibi geldi, herkes baska firmayı karalıyor, yanı acıkca suraya gıttım soyle soyle anlattılar dıyorum ben onları tanıyorum onlar sahtekar onlar işte yaparlar sonra sana ilgi gostermezler diyor
yani aptal olsa anlıycam , evet beyfendi en guzel firma sizsiniz size guvenmeliyim,,
Bu nedenle protez yaptırcagın yer çok onemli diyorlar, kastamonudaysan ankara ve istanbulu kesin gez ama , istanbuldan korkuyorum aslında ordada 1*2 fırma ile konusmak istiyorum ama artık ankarada firma sayısını 3e indirdim, bunlardan birine yaptırmayı dusunuyorum,
Tekrar geçmiş olsun,
silikon liner'lı ve carbon ayaklı olsun,,
eger firmalarla ilgili tecrubelerı olan arkadaslar varmı? yani su firmada yaptırdım pişmanım diyen ve ankarada tavsıye edeceği firmaları yazarmısınız,,
teşekkur ederim