Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak polio sekeli ve sağ ayak post polio sendromu ile ÖTV'siz araç alımı!?

pps_977

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]@[/FONT]OturanBoğa
merhaba , benzer bir sorun benim de başımda . 2012 yılında aldığım rapor ile 5 yıl önce otomatik vites araç aldım. fakat şimdi yeni araç için başvurduğumda süreç uzadıkça uzadı. yaklaşık 50 gündür ümraniye motoru taşıtlarda sürünüyor. engel kısmında sol ayak polio sekeli + sağ ayak post polio sendromu yazıyor diye hastaneden görüş istemişler. hastane ile yazışmalar 10-15 gün sürüyormuş ( hala posta ile haberleşiyorlar ) . benim konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum var.
1- vergi dairesi sürecini nasıl hızlandırabilirim ?
2- rapordaki ibare için açıklama mı , yoksa yeniden rapor mu isterler ?
3- arabanın parasını yaklaşık 2 ay önce ödedim. adıma fatura kesildi. şimdi "çok bekledi.,başkasına satacağız" falan demeye başladılar. böyle bir hakları var mı ? bu durumda benim yasal haklarım nelerdir ?

yardımcı olan olursa sevinirim. sağlıcakla kalın

Üst Alt