Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak bileği hasarı ve sol el parmaklarında hareket kısıtlılığı ile askerlik durumum ne olur?

Anzizo68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi akşamlar hayırlı forumlar geçen sene bi kaza sonrasında sol bileğim kesildi sinirler ileri düzey hasar aldı median sinirler , engelli raporum var yüzde 28 tertibatlı aracım var, sol el ilk 3 parmakta his yok ve hareket kısıtlılığı var , bilek tam açılmıyor ağırlık kaldırma yazı yazma vb işleri kendim halledemiyorum askere gitme durumum ne olur uzun dönem istiyorum eğer alırlarsa.

Sgk nın aptal doktorları olsa çalışma gücünü kaybetmemişin der askere alır

Ama askere gitmezsin

sgknın doktoru ne oluyor ben anlamadım tam :D raporda sol el kullancağı işlerde çalıştırılamaz diyor

Çünkü eşek kadar adam olmuşlar kemik erimesi hastalığımı gizleyerek malül ve engelli emeklilik haklarıma tecavüz ediyorlar sonuç %83 engelli adamın çalışma gücünü kaybetmemiş oluyor

Allah yardımcınız olsun Fethi bey , Benim durumumu yaşayan var mı acaba

Kardeşim korkma kendini ifade güzel et eski raporlarını önlerine bırak hiç birşey diyemezler ve gönderemezler

Üst Alt