Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımdan sakatlığım var. Araca nasıl bir özel donanım taktırmam gerek?

mulutas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
benim %43 oranında raporum var ( sol bacakta polio sekeli , 4 cm kısalık var ) sol bacakta olduğu içn vergiden muaf olamassın diyorlar ama mauel araç alıp özel tertibat taktırırsan vergiden muaf olursun diyorlar.bana cevap yazabilirmisiniz. ve özel tertibatı taktırmada izleyeceğim yol nedir? teşekkürler

mulutas bende sol bacak engelliyim. herkes öyle söylüyor ama yanlış bilgi. sol bacak engelliler için düz vites araç alıp tertibat taktıracaksın o zaman ötv muafiyeti oluyor. ama sen otomatik vites araç alacağım dersen o zaman ötv muafiyeti olmuyor. zaten hastaneden alacağın raporda özel tertibatlı araç kullanabilir diye yazması lazım.

----------

hagi kardeşim illa otomatik tiguan almak istiyorsan azcık bekle triptonic viteside çıkar bu yılın sonunda

Teşekkürler

teşekkürler peki özel tertibatı ben mi yapıcam yoksa araç aldığım bayimi üstlenecek

sen yaptıracaksın. bana özelden mesaj olarak gönder cep telefon numaranı seni arayıp anlatayım

Üst Alt