Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozdan ameliyat oldum, ama ağrılarım son 3 aydır çok fazla arttı..? [Soru]

NuRAY 2828

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar, 3 yıl önce prof.dk. nafiz bilsen e ameliyat oldum. doktorum harika, onu belirteyim, ki tavsiyede ederim. cerrah paşa nın doktoru.
ama nedense benim agrılarım cok fazla olmaya başladı ve sag bel kısmıma agrı yapıyor ve bana kontrol 1 yıldan sonra önermedi. sizde de yasandı mı bu sekilde agrılar ve kendinizi korumak için ne yapıyprsunuz?
ben artık sırtımın başkasına aitmiş gibi olmaktan rahatsız oluyorum.
bir de bende sol tarafta kaburga eksikliğim var. bunun bana düzelmeyecegini söyledi plastik cerrahları, ama gögüs cerraının alanına giryormus. bu konuda bilgisi olan yazarsa sevincem...
nuray

selam nuraycım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu şikayetlerin en kısa zamanda geçer,benimde doktorum nafiz bilsel bencede harika bi doktor,benim kontrollerim 5-6 yıl sürdü benimde öyle ağrılarım oluyo zamanla ama çok şiddetli boyutlarda değil artık ağrılarla yaşamaya alışıcaz başka yolu yok ama dediğin gibi çok aşırı derece ise tabiki doktorunla görüş umarım önemli bişey yoktur kendine dikkat et sağlıcakla kal

sende mi nafiz birsele amaliyat oldun karamelek? nasıl bir doktor?

evet canım nafiz bilsel'e ameliyat oldum valla çok iyi bi doktor ben çok sevdim birazda tanıdık doktorlar vardı o hastanede belki güler yüzünü onların yanında gördüğüm için sevdim bilmiorum ama işini iyi yaptığına garanti verebilirim 8 senem doldu çok şükür öle çok ağır bi şikayetim olmadı 5-6 sene kontrollerim devam etti şimdi bitti şikayetin olursa gel dedi,sırtımla ilgili hiçbi problem yok.sen ameliyat oldunmu yoksa düşünüomusun olmayı?

olmayı düşünüyorum hatta ötesinde olacağım insallah ama doktor arastırması yapıyorum
nafiz birsel hangi hastanede görev yapıyor hangi sehirde

hayırlısı olur inşallah canım nafiz bey istanbul cerrahpaşa da görev yapıyo

kara melek nafiz birsel sana göremi iyi bir doktor doktorunu sevdiğin için mi yoksa işinde uzmanlaşmış birisimi
yanlış anlama sormak zorundayım araştırıyorum...

tabiki sorup araştırıcaksın canım yanlış anlaşılcak bişey yok. şöyle sölim hem iyi bir insan hemde iyi bir doktor yani işini gerçekten severek yapıo belliki,genelde doktorlar bilirsin pek yakın durmazlar insana o yüzdende güven sağlamak pek kolay olmuyo nafiz hoca için tam anlamıyla güvenebileceğin dalında profesyonel biri diyebilirim.ameliyattan önce bana önceden ameliyat ettiği hastaları gösterdi içim rahat etsin die ve gerçekten ne ameliyattan sonra ne de seneler sonra hiç bi şikayetim olmadı çok şükür ufak tefek ağrılar dışında bunlar için bile her gitmemde ilgilendi.insan doktoruna güvenince emin ellerde olduğunu hissedince korkuda kalmıo,normalde ben kimseye güvenip kendimi emanet etmem azıcık canımı acıtıcak bi şaka yapılsa aşırı tepki gösteririm ama nafiz hoca ben ameliyattan çıktıktan 1 gün sonra sırtıma bi tane indirmişti çok iyisin maşallah die okadar güveniorum yani sesim çıkmadı;)

platinler

yaa bu ameliyatı oldukdan sonra 1 yıl sonra felan platinler çıkartsak herhangi bi sorun oluyo mu

çok sağol kara melek çok iyi şekilde açıklamışsın

Re: platinler

Darky' Alıntı:
yaa bu ameliyatı oldukdan sonra 1 yıl sonra felan platinler çıkartsak herhangi bi sorun oluyo mu

benim bildiğim kadarıyla 2 seneden önce çıkarılmıyo normali hatta 4 sene ama bence platinler eğer sorun yaratmıyosa çıkarttırılmaması en doğrusu

sey KAra melek platinler gelişim çağı pitene kadar kalmıyormuydu

tabiki gelişim çağı tamamlanıncaya kadar kalması tavsiye ediliyo kastettiğim gelişim çağını tamamlasanız bile 4 senede sanırım kemikler anca tedavi oluyo o yüzden ameliyattan sonra 4 sene beklemeniz en iyisi ama gelişim çağınız tamamlanmamışsa bi de onu bekleyin garanti olsun ama ben aldırmayı düşünmüyorum bence bi sorun yaratmadıkçada kalmasında zarar yok;)

yapma ya diyelimki ben şimdi amaliyat olsam on sene platinlerlemi dolaşacağım

ben 10yıldır platınlıyım ve gayet de memnunum:)aldırmayı bende dusunmuom ama doktorum ne der bılmıom.gelısme cagın tamamlansın ozaman alırız demıstı en son.

normaldir 2 yıl olacak benim agrılar son sürat devam :mrgreen:

Üst Alt