yanlış teşğis moral bozukluğu
Gülcancığım, 2003 yılı sonbaharında şiddetli ağrılar ve felç başlangıcından dolayı hastahaneye yattım. MR ve tetkikler sonrası Ünsal bey
beyincerrahide ameliyat olmam gerektiğini, milyonda bir şansım olmadığını söyledi. Bu moral ile beni bir arkadaşına yolladı. Çapanın ünlü Beyin cerrahı ameliyatımın çok riskli olacağını. Benim ameliyatım süresinde 5tane bel fıtığı ameliyatı yapıp, 5katı fazla para kazanacağını. Komplikasyonlarımla uğraşamayacağını. Zaten banka sigortasının ödemeler konusunda süründürdüğünü söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Ona; benimle bu şekil konuşamayacağını yalnızca evet yada hayır demesinin yeterli olacağını, söylediklerinin yanlızca kendi sorunu olduğunu söyleyip kaçtım. 3 büyük hastahanenin ünlü cerrahlarıda aynışeyi söyleyince altüst oldum. Bir de Ali Çetin Sarıoğlu na git dediler. Sonuçta Ali bey hiçbir sorunum olmadığını,doktorların söylediği ameliyatı benim 21yaşında olduğumu boyum uzamadığı için onların anlamadığını. Çok ileride felç olmaya kalkarsam onun beni iyileştireceğini söyledi. Bol dinlenme egzersizler , fizik tedavi ve moralim sayesinde tamamen ağrılarımdan kurtuldum. Dolu dolu yaşıyorum. Çok mutluyum. Darısı herkesin başına
Saygılarımla,
Dilek