Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda Yeti mi, Peugeot 3008 mi?

silverbullet

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Uzun suredir bir arac almak icin arastirma yapiyorum, ancak otomatik vites ve yerden yuksek olmasini istedigim icin (1.6 kisiti da oldugu icin), bir turlu hem bu ozelliklerde hem marka, guvenlik, fiyat vs gibi acilardan icime sinen bir arac bulamadim,
su anda artik 2 modele indirgemis durumdayim: skoda yeti (1.2 tsi dsg) ve peugeot 3008 (1.6 hdi auto6R).
Bu araclardan kullanan varsa deneyimlerini ve tavsiyelerini yazarsa sevinirim.

Tesekkurler.

TSİ motorlara lpg takılamıyor galiba bilginize...

Volkswagen grubu bence çok çok çok daha iyi.
3008 istiyordum test sürüşünden sonra vazgeçtim.
Test edip golf aldım çok memnunum.
Biraz bekleyin 1.6 TDİ DSG yetide gelecek.

peogeut veya VW derim !!!aracı burdan alcaksan 1.6 motor sınırı yok bildiğime göre

Eski bi konu ama , @gönülyarası senin dediğin şeyi anlamadım :) ne demek turbo var lpg yi napıcan :) lpg az yakıt için turbo performans için biribriyle bağlantısını kuramadım maalesef kusura bakma. bide mercedes bmw alın diyosunuzda o kadar parası olan kaç kişi vardır merak ediyorum, bide benzinli bunlar. alsanda gönül rahatlıgıyla kullanamazsın bile :)

beyas;
Demişki TSI motorlara lpg takılmıyor galiba,
Bende bu lafa nazaran yazdım turbo motora lpg takılmaz diye turbo dizel motora nasıl lpg takacaksın söylermisin bana takılsada o motorun hayrını gör,
Hangi benzinli arabada turbo var acaba merak etdim yoksa benmi bilmiyorum,bende sizin neyi kast etdiğinizi anlamadım.
Neyin az yakıtı Allah aşkına lpg 2000 bini geçmiş motorun ömrünü kısaltıyor çekişden düşüyor yer kaplıyor artık kapalı park yerlerine alınmıyor bir sürü bela üstelik sıfır araba al götür tüp taktır oldu gözüm paranız çok sizin ozaman.

Kardeşim araç alıyorsan dizelden şaşma 5 yıl yakıt çok problem 3008 i yakından gördüm görüntü muhteşem ama fiyat çok geldi bana ama sevdiğin arabayı al çünkü 5 yıl ayrıca yedek parça ve servis fiyatlarını araştır derim

slm merhaba skoda fabıa anbıante kullanıyorum 1.4 silindir hacmı telefırex tup taktırdım 2007 den berıdır kullanıyorum hıc bır sorun yasamadım .ben skoda derım dostum

tsi motorların hepsi benzinli, onlarda turbo zaten... yazdıklarından turbo araçlara lpg takılamaz gibi bi anlam çıkıyoduda o yüzden dedim yanlış anlama. bide şu var, dizel arabaya lpg taktıran bile gördüm :)

merhaba arkadaşlar bende %96 engelliyim doblo yada fiorina alabilirmiyim? bu tip araba alırsam ötv kdv indiriminden faydalanabilirmiyim? kendi ehliyetim yok yakınlarım kullanacak.

Üst Alt