Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda octavia dizel otomatik vites araç hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

sakura71

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
5
Arkadaşlar nasipse otomatik Ötv indirimli bir araç alacağım. Skoda Octavia dizel otomatik full araca indirimli 48000 TL fiyat verdi bayi. Bu araç hakkında bilgisi veya görüşü olan arkadaşların tasviyesine ihtiyacım var. Fiyat-Fayda olarak değermi. Çünkü bütçemi çok çok zorlamam gerekiyor bu araç için. Bu araç hakkında veya alternatif otomatik araçlar için tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Güzel araba alınır.
Almışken donanımlısını alın ama.
QQ nin otomatik dizeli yok malsef, otomatik benzilisi var.
Az kullanacaklar için düşünülebilir.

paran varsa al dostum. güzel araba...)))
ama çokkilometre yapmıyacaksan benzinli otomatik al.
mesela honda civic,bugünlerde benim favorim o.
hemde en donanımlısını 36000 e alabilirsin.

Arkadaşlar teşekkürler. QQ oto dizeli yok, fiyatı ve yakıt tüketimi daha fazla. Honda civik ise hiç hoşuma gittmedi. Test sürüşüde yaptım. Kanımca maliyeti düşürmek için malzemeden çalmışlar önceki kasa daha güzldi..
Ayrıca hangi araca bakarsam bakıyım sadece tam donanımlı fulüne bakıyorum.

Eger ben aracımı almasaydım hıç tereddut etmeden octavıa yı alırdım beyazı ozellıkle.Ama bana 50.000 fiyat çıkarmışlardı ANKARA BAYII.
Eğer ki bütceniz buna zorlanacaksa bence honda civic alın full 37.500 artı olarak 3.000 de tüp takılıyor(Diğer renkler ellerinde vardı yalnız beyaz ıcın nısana kadar beklemem gerektiğini söylemişlerdi).
Araçta ılk dikkat ettiğim bagajıdır.Octavıa nın cok kullanışlı bagajı var.Honda civic de oyle.Sedanda alınacak 2 arac bence.
Yeni focus a bakmayın bıle cok kucuk bagajı var.
Faworilerimi yazdım umarım ıstedıgınızı araca kavuşursunuz.
Saygılar :)

Ankarada Konya yolu üzerindeki skoda bayiinde özel getirdikleri 1.6 otomatik dizel vardı gecen hafta,birkaç özellikleri diğerlerinden farklıydı son 1 tane kalmıştı ellerinde.Dokunmatik ekranı fln vardı.Eğer satılmadıysa ona bı bakın.

evet belçim arkadaş bütçeyi tamamlayamıyorum octavia güzel ama alamayacağım. Bu yüzden liste fiyatı 50 bin tl ye kadar olan araçlara bakcam artık. aklımda honda jazz ve astra sedan var şimdilik.

OCTAVİA dizel 1.6 otomatik en fulu 47.000 fiyat vermişlerdi.araç gerçekten harika..
Ben o paraya değer diyorum..

Arkadaslar bizde ötv siz octavia almayı düşünüyoruz biraz birikmişimiz var üstünüde arac kredisi çekmeyi düşünüyoruz .Ama eger ötvsiz arac alırsa evde bakım maaşını kesileceğini söylüyolar.. böyle bişey olabilirmi cvp yazarsanız sevinirim...

Fiat grubuna da bakın,2 yıl %0 faiz diye kampanyası var,bir bakın isterseniz.

sokura71 .. dostum o kadar para vereceksen bırde volvo s40 a bak bence o arabadan kat kat iyidir derim..

MUSTAFA844;

hocam s40larda otomatik dizel 1.6 motor seçeneği yok. D4 modelinde var o da 1984 cc.
Konuyu bende uzun süre araştırdım. 6 ay sonra aracımı değiştireceğim ve hala Honda civic+lpg mi yoksa octavia mı karar veremedim. Düşünüp duruyorum ne yapsam diye

FİAT GRUBUNA BAK KARDEŞİM....VEYa bmw 116 lara

Dizel otomatik olarak VW grubundan güzel bir seçim yapmışsınız denilebilir, teknik açıdan VW marka araçlardan eksiği yok fazlası var desem yeridir... Yeni seri DSG şanzımanlılarında bir takım kronik problemler ortadan kalktıda denilebilir... Ancak bu aracı 5 yıl sonra satacağınızı da hesaba katarsanız VW marka bir araç sizin için satarken daha avantajlı olacaktır... Zira VW ile motor & şanzıman ve bir çok mekanik parçada aynı altyapıyı kullanan bir araç olsa da marka değeri dolayısıyla ikinci elde VW nin avantajı tartışılmaz... Ancak şöyle bir problem var ki, sanıyorum VW de örneğin Jetta yada Passat modelinin full donanım paketiyle 1.6 dizel ve otomatik olarak isteseniz muhtemelen 4-5 aydan önce gelmesi zor gibi... Dizel otomatik te sınırlı satıyorlar... Pahalı satmalarına rağmen oldukça nazlılar, zira VW satış hedeflerinde çok iyi gidiyor...

Bu arada duymanızda yarar var, Önümüzdeki aylarda yeni satışa çıkacak olan 1.6 motor dizel otomatik güzel araçlar var...

Volvo S60 1.6 Dizel Otomatik
Volvo S80 1.6 Dizel Otomatik
Volvo V40 1.6 Dizel Otomatik (Yeni çıkacak hoş bir model, 6 Mart Cenevre Otomobil fuarında tanıtıldı, Türkiye CEO sunun açıklamasına göre 1.6 dizel otomatik modeli Türkiye'de muhtemelen 2013 başında satılacak)
Yeni Hyundai i30 1.6 Dizel Otomatik
Yeni Kia Ceed 1.6 Dizel Otomatik
Yeni Audi A3 1.6 Dizel Otomatik (4 kapılı 1.6 dizel otomatik versiyonu muhtemelen yılsonunda satılmaya başlanacak)

Fiat grubu dizel otomatik araçları şahsen tavsiye etmem, BMW modeline gelince, hoş araba ancak tüketimde yukarıda adı geçen dizel otomatik modellerin değerlerini yakalaman hayal olur... Spor havalı bir modeldir, biraz yakar, iyide kaçar, özellikle arka koltukları ve bagajı yine yukarıdakilere göre dardır... Yinede performans önemliyse ve ille alıcaksan yenilenen motoruyla 118i 170Hp versiyonunu tavsiye ederim...

:)

eylül ayına qashqai 1.6 dci 130 beygir motoru ile piyasaya girecek büyük ihtimal otomatik seçeneğide olacak o kadar bekleyemem diyorsan hondada iyi seçim ww golfte süper olur geri kalan modeller 2013te kasa değiştirecek opel astra sedanda kasa değiştirecekler arasında senin yerinde olsam 2013 yılının ikinci yarısını beklerdim seçeneğin çok olurdu

ERK103;

QQ o motora otomatik vitesi koymaz hemen, onu en az 1 sene sonra getirir.
Bu benim düşüncem tabi.

Renault alın. Hem ekonomik hem az yakıyor hemde 2el bedeli iyi hemde bakım maliyetleri düşük.

sakura71;

arkadaşım araç alırken yakıt ve yedek parça konfor bunlar önemli[h=1]SKODA OCTAVIA 1.6 FSI ELEGANCE tavsiyem

her türlü hondayı tek geçerim arkadaşım bi tavsiyem var yalnız her ne marka alırsan al Türkiye genelindeki bayileri araştır çok farkediyo bilgine

Siyahpelerinliadam tasviyelerin için teşekkürler. Volvo ların dizel otomatikleri mayıs ayında gelecekmiş bayilere ama fiyatları çok yukarılarda boşları bile indirimsiz 80 bin tl den başlıyor. Son tercihte Honda jazz (32000) veya fiat punto dizel (31000) gibi duruyor şimdilik. Aslında bende 2013 beklemek istiyorum ama bi an öncede araç almak istiyorum. Tuhaf bi durum. QQ dizel otomatiğinin geleceğinide zannetmiyorum. Yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Valla karar vermek çok zormuş.

Skoda Octavia,Honda civic,Hyundai Accent Blue ... Benim tercih sıralamam.

Arkadaşlar bende otomatik dizel araç araştırıyorum yıl sonuna kadar bekleme taraftarıyım önerilerniz nelerdir .
Benim aklıma yatan citroen c3 1.4 eHDİ VAR 30.000 fiyat aldım .
2013 de seçenek artar mı yıl sonunda piyasa ne olur bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Yıl sonunda kotaları doldurmak için, bütün firmalar indirim yaparlar.
Acileyetiniz yoksa sene sonunu bekleyin.

Acelem yok bekletyeceğim inşaallah araç stoklarında sıkıntı olmaz şuan kafamda çok sayıda araç var
1.golf otomatik dizel/ volvo otomatik dizel
2.citroen c3 1.4e-hdi
bilggisi olan var mı opel ve ford dizel otomatik araç çıkaracak mı mesela fiesta çıkarsa süper olur 1.4 otomatik dizel fiesta yada corsa

slm arkadaşlarr vw gırtlağı doymuşşş artık satsada olur satmasada. arkadaş aldı passat sitejin vagon dizel otomotik 60.000 tl ye aldı sanki bana daire veriyorlar içine edeyimm öyle arabanınn skodada 48.000 tl kendim olsam ölsem vermemmm deymez o fiyata o paran çoksa bilemem. 35 milyar gibi fiyata ötv indirimli 35 milyar renault fuluence al dizel otomotik al kafan rahat etsin ...... son söz sana kalmışş

2004te 1.9 tdi aut oktavia aldım inanılmaz memnun kaldım 5. yıl biteli 3 yıl oldu hala satmadım 1.6 sı aynı tadı vermedi direksiyonunda rahat edemedim ama içine bindiğinde kendini rahat hissedenler açısından tavsiye edebilirim en büyük özelliği ise şehir içi şehir dışı yakıt ortalaması aynı nerdeyse farklı bir dizel teknelojisi kullanılmış herşeye rağmen bugün araba almak zorunda kalsam ya oktavia yada pejo 5008 alırım.

hakko.0101;

Fluencele çok yolculuk yaptım yakıttaa tasaruflu ama dizel otomatiğini dediğiniz fiyata veririler mi
diğer arkadaşlarada teşekkürler bu sayfa inşallah hep güncel kalır araç takip eden arakdaşlar bilgilendirirse çok yararlı olacağını düşünüyorum

Arkadaşım ben geçen pazar baktım 42 000 tl ye geliyor indirimle kia ceed ful + ful bence bi bak direksiyon yumuşatma özelliği var 3 kademe.

Üst Alt