Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenide CRISPRR cas-9 gen tedavisi hakkında bilgisi olan var mı?

bana son ümit Ekt tedavisi yaptılar konuyla alakası yok

şizofreninin hapı olanzapin klozapin dir diye düşünüyorum

intihar etmek neden bu kadar zor?

Bıktım yaşamaktan ot gibi yaşıyorum ama intihara cesaret edemiyorum vücudum izin vermiyor bu arada psikoz hastasıyım ilaçlar yüzünden TV izleyemiyorum,ders çalışamıyorum,bir yerde de çalışamıyorum tek çarem NP İstanbul'da yapılan CRISPRR-CAS9 tedavisi o da özel olduğu için çok pahalı hem işe yarar mı belli değil onu da ailem erteliyor haşa Allah bizi unuttu mu intihar da edemiyorum çok zor napicam ben??

Güzel bir yöntem bende psikiyatrik ilaçlarda hedefe yönelik tedaviyi görmüştüm buda onun gibi bişey ama ayrı oda sadece hasta olan kısma ilaç uygulamaydı beynij bir kısmına ilaç uygulama umarım allah yardımcımız olur eğer bugün psikoza gen yedavisi varsa ben giderim az bi parada alsalar önemi yok

Aldehit00

Allah yardımcın olsun. Bir yerlerden başlamaya çalış. Eğitim alıp meslek edinmeye gayret et. Çünkü çalışmak hem maddiyat için gerekli. Hem de işlevselliğinin artması için lazım.

Sadece bir deney aşamasında netten araştırabilirsin

Uzak durmasını öğrenin sonra da neyden uzak durulması gerektiğini öğrenin.

Hastaneden bı doktorla görüştüm gen testi yapıyorlarmış buna göre Hangi ilacın iyi geleceğini hesapliyorlarmış gen tedavisi yokmuş galiba nevzat Tarhan'ın sekreteriyle görüştüm yarın bilgi verecek

Aynen öyle para tuzagı mevcut devlet hastanelerine gidip tedavi olmak daha akıllıca şizofrenin henüz kesin cözümü bulunmadıgını ilaclarla kontrol altına alındıgını nerdeyse bütün profosörler söylüyor

Yani hastalığa daha uygun ilaç mı veriyorlar peki devlet hast.nin Verdiği ilacı değişirmi bide ücret ne kadar devlete mi bağlı

Npistanbul hastanesinde gen testiyle hastalığa en yakın ilaç bulunuyomuş diye duydum siz tedavi oldunuzmu bu hastanede ihtiyacım var ilacım ağır beğenmiyorum vs.

Millet ne diyonus gen testiyle ilaç belirleyebilirlermi yoksa palavramı bikaç tanı yöntemide varmış acaba yeni ilaç belirleye bilirlermi yan etki yaşayanların yeri bu hastane diye düşünüyorum tedavi 1400 lira psikiyatri npistanbulda ama maltepe üniversitesinde 400 le 600 arası tedavi ve gen testide var hangisi mantıklı sizce gen testi 2000 lira dan başlıyor moodist hastanesindede var gen testi oda psikiyatri tedavisi 800 lira bu hastaneler istanbulda gidiyimmi onaylıyormusunuz

Gen testi olan varmı farmakogenetik de deniyor?

Özel hastanelerde bu testi olan varmı

NP İstanbul farmakogenetik test

Np İstanbul'a gitmeye karar verdim. Uzman doktor 1100 doçent 1220 profesör 1400 farmakogenetik tedavi de 300 ile 700 arasıymış. DNA analizi ve kan düzey takibi ile hastaya en uygun ilaç ve dozu hesaplıyorlarmış. umarım bana uygun ilaç bulunur da odaklanamama,televizyona kendimi verememe,ders çalışmama,spor yapamama gibi ya etkiler geçer siz ne düşünüyorsunuz?

Şu xeplionu 25 e düşürmenin veya değiştirmenin bir yolu var mı

CBD psikozu iyileştirebilir mi?

https://www.medicalnewstoday.com/articles/does-cbd-oil-help-schizophrenia#summary

Antipsikotiklere alternatif tedavi olarak önemli yan etkileri olmayan CBD psikozu iyileştirebilir mi?

CNB kenevir den yapılıyor sanırım ilaçmı bu şimdilerde?

Üst Alt