Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup Wellbutrin kullanan var mı?

Bn kullanıyorum ama bipolarım ben

benim bildiğim sigara tiryakiliğinde olan hastalara psikiyatri ilaçlarına destek olarak veriliyor bu ilaç
içerdiği etken maddeler nikotin eksikligi yaşamamayı sağlıyor

Şizofreni ve dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu

Merhaba arkadaşlar ben bu ikisinden rahatsızım şizofreni ilaçları kullanıyorum
Ama dehb ilaçlarını kullanmıyorum Doktorum yazmıyor tehlikeli diye ritalin concerta fln zararsız ilaç bileniniz varmı teşekkürler

Fatih4972

bende de anksiyete var fakat antidepresan kullanamıyorum. Bipolar manik atağı alevlendiriyor. Sende de bu durum gibi psikotik atakları alevlendirecekse kullanmaman daha mantıklı.

Welbutrini bir ay kullandım ama işime yaramadı uyku yada yorgunluk yapmaması avantaj diğer anti depresanlardan ayıran yönleri

FDA'nın sitesinde şöyle bir açıklama var;
Psikoz , konfüzyon, ve diğer nöropsikiyatrik fenomenler: WELLBUTRIN'le tedavi edilen depresyon hastaları, halüsinasyon, delüzyon, psikoz, konsantrasyon bozukluğu, paranoya ve konfüzyon gibi bazı nöropsikiyatrik semptomlar göstermişlerdir.
Ayrıca yapılan klinik çalışmalarda rutin antipsikotik tedavisi gören şizofreni hastalarının tedavisine bupropion eklenmesi, şizofreninin negatif semptomlarında bir gelişmeye yol açmamıştır.

Üst Alt