Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup da memur olan var mı?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
şizofrenı olanların atamalarında sıkıntı cıkarıyolarmıs almıyolarmıs 2012 ömss de bı cok kısı magdur olmus raporda calısabılır yazması gerekıyormus bu konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım

raporda calısabilir ibaresi lazım benimkinde dikkat gerektirmeyen işlerde calısabilir ibaresi var sorun cıkacagını sanmam

Ben de şizofrenim ama normal kpss ile memur oldum.

LEGİONNAIRE;

ins olur da zor gibi seninki ama buraya baglı kalma cunku ben de dahil sadece varsayımlarla konusyorum allah hakkında hayırlısını versin benimde yuzde 47 var senin puan kacc

iyide almışın inş sıkıntı cıkmaz da atanırsın

Tedaviyle çalışma olanağı vermeyen %80 şizofrenik bozukluk raporu ile çalışabilir mi?

Raporda ne calısır ne calısamaz ıkısıde yazmıyor memur oldugumda sıkıntı cıkarmı

Hastalığın Tanısında yazmış zaten: 'Tedaviyle Çalışma olanağı vermeyen' yani çalışamaz demek.

benim ilk rapor 80 di ağır engelli sonra çalışmak için dilekçeyle başvurdum 45 düştü 2 yıl özelde çalıştım sonra memurlğu kazandım ankara numunede çok sıktılar bunaaldım 1 hafta gittim geldim doktoru ikna ettik girdik işe GİRDİM
en ufak şu işi yapmam de arkadaşım seni deli olarak değerlendirip durmadan rapor istiyorlar memleketim diye demiyorum çok severim türkiyeyi MASUMLARLA uğraşmak tan VAZGEÇERLER BIKMADILAR Bİ YA

Son düzenleme:
Üst Alt