Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olmadığımı nasıl ispat edebilirim?

Şamil67

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Cümleden selâmün aleykum arkadaşlar ben birden paranoya yaşamaya başladım çeşitli şizofren belirtileri yaşadım menzil sofi sinden yardım aldım onun vesilesiyle Muska yazdır dim göğüs te ve kafamı içinde bişey yandı ben bunu hissettim gece kabuslari bitti ve belirli bir süre sonra tekrar kontrolü kaybettim beni polis zoruyla hastaneye yatırdilar ilaç tedavisi başladı ortalama 2 sene oldu.ben menzil tarikati na arada gitmeye başladım zikir dersi aldım ve hatme yapıyorlar ona katıldım musallat tamamen üzerim den kalktı ben şizofren olmadığımı nasıl ispatlarim hiçbir belirti de yok artık.

Benim dedemde şeyh istersen ona bir görün üfürügü keskindir

Şamil67

Üfürükçüye sakın umut bağlama. Bir Şizofren hastasına üfürükçü hiç bir şey ama hiç bir şey yapamaz. Bazı Şizofren hastaları Remisyon dönemine girerler. Sende Remisyon dönemine girmiş olabilirsin. Yani senin hastalık belirtilerin azalmış olabilir. Bunu mutlaka bir Psikiyatri doktoruna söyle. Psikiyatri doktoruyla iletişim kurduğunda Psikiyatri doktoru senin hastalık belirtilerinin azaldığına kendi de karar verirse senin kullandığın ilaçların veya ilacın dozunu büyük ihtimal azaltacaktır.

Şamil67

sen remisyon döneme girmişsindir bunlar üfürükçü bunlara kanmayın Allah bilir paranı pulunuda aldı yada senide bu işlere sürükledi duayı kendin et yada biri sana parasız pulsuz normal ederse kabule yakındır ama böyle muskadır bilmem nedir inanma umut bağlama tıbbi tedavini bırakma bunlar dolandırıcı her yerde çıkıyo bunlara inanmayın diye ha dua etmek şey yapmak psikolojine iyi gelir et Duanı ama bunlara inanma pskatriste görün mutlaka o ilaçların dozlarını ayarlıcaktır

erbin

Benzer şekilde düşünüyorum Son görüşmemde doktorum "remisyodasın ve stabilsin" dedi.. Kullandığım seroquelin dozunu 100 mg yerine 25 mg'a indirdi. Onun böyle demesi hoşuma gitti Ama gerçekten de kendimi iyi hissediyorum Hayattan keyif almaya başladım Herkese geçmiş olsun...

bence ilaçları bırakmamalısın ne kadar da iyileşsen de
birde şunu sormak istiyorum sizlere arkadaşlar Tıb cinleri kabul etmiyor mu ?

@şamil67
Kendin ispatlayamazsın ancak en az üç sofi lehine şahitlik ederse başka
Ahmet T
Mesele cinler tıbba itibar ediyor mu, bir sormak lazım

Menzil gerçekten nice insanlara Allah'ın izniyle şifa olmuştur.Biride benim.

Şamil67
Menzil gerçekten nice insanlara Allah'ın izniyle şifa olmuştur.Biride benim.

Üst Alt