Merhaba arkadaşlar. 14 Yıldır psikoz tedavisi görmekteyim. Bugün bununla ilgili bir youtube kanalı açmak istedim ve bir video çektim. Beğenip takip etmek isterseniz linki bırakıyorum. sizden geri dönüşler almak benim motivasyonumu arttıracaktır. Hepinize teşekkürler.
Kanalım:
Güncel videolarım:
24.
23.
22.
21.
20.
19.
18.
17.
16.
15.
14.
13.
12.
11.
10.
9.
8.
7.
6.
5.
4.
3.
2.
1.
Kanalım:
Şizofreni ile Yaşamak
Merhabalar. Yaklaşık 14 yıldır psikoz tedavisi görmekteyim.Bu kanalda yaşam tecrübelerimi, ara ara gündemi,dini,sosyolojik ve felsefi düşüncelerimi ara ara da oyun videolarımı paylaşacağım. Hepinize teşekkürler. Umarım beğenirsiniz.
www.youtube.com
Güncel videolarım:
24.
Akıl Hastanesindeki Anılarım Bölüm-3
Merhabalar bu oynatma listesinde akıl hastanesinde diğer hastalar ile yaşadığım tecrübeleri paylaşıyorum.İyi seyirlerBana x ten , KİCK ten veya mail adresimd...
youtu.be
23.
Simülasyonda mı Yaşıyoruz? Matrix ve Kalu Bela
Merhabalar bugün aklımı kurcalayan bir konu üzerine bir tartışma açtım.Umarım beğenirsiniz.Bana x ten , KİCK ten veya mail adresimden ulaşabilirsiniz.GMAİLp...
youtu.be
22.
Sokrates’in Hayatı ve Fikirleri: Gerçek Bilgelik Nedir?
Bu Oynatma listesinde dünyaya damga vurmuş filozofları konuk edeceğim.bugün ki ilk konuğumuz Sokrates oldu.Elimden geldiğince net bilgileri paylaşmaya çalışt...
youtu.be
21.
Şizofreni de ilaç dışında neler yapılabilir? #şizofreni #psikoz #depresyon
Merhabalar, bugün şizofreni hastalarının ilaç kullanımı dışında neler yapabileceğini dilimin döndüğünce anlattım. Umarım sizlere bir fayda sağlar.Bana x ten ...
youtu.be
20.
Seri katiller Bölüm-2
Bu seride seri katillerin hayatı ve psikolojilerini anlatacağım. Kaynak olarak Doktor Anthony CROWE un seri katiller kitabını alacağız.Bana x ten veya mail a...
youtu.be
19.
Norland 3.Bölüm GARDAŞIM ve ESKİ EŞİMİN İHANETİ #mügeanlı #idam #norland
Merhabalar bugün Norland serimizin 3. bölümündeyiz. aşk ihanet ihtiras ne ararsanız var. iyi seyirler.Bana x ten veya mail adresimden de ulaşabilirsiniz.KİCK...
youtu.be
18.
Bir Şizofrenin Çocukluğu
Merhabalar. Bugün anılarımdan yola çıkarak çocukluk ve gençlik yıllarımdan bir kesit paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.Bana x ten KİCK ten veya mail adresimd...
youtu.be
17.
Norland 2.Bölüm Yeniden Evlendim #norland
Merhabalar bugün oyun videosu günü. Norland serimizin 2. bölümündeyim. Keyifli seyirler.Bana x ten KİCK ten veya mail adresimden de ulaşabilirsiniz.KİCKkick...
youtu.be
16.
Ölüm!!! Ölüm Saatinizi Bilmek İster miydiniz? #ölüm
Bu videomda ölümü anladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım.Ölüm zamanını bilmek istermiydim bunlara cevap verdim.Umarım beğenirsiniz.Music : Dark Creepy Gothic...
youtu.be
15.
Norland BÖLÜM -1 İlk Bakış Kısmen rehber FULL hile
Merhabalar. Bugün Bu kanalda ilk kez oyun videosu paylaşıyorum. Oyunumuzun adı Norland. Bir strateji oyunu. Umarım beğenirsiniz.Beni başka platformlarda da t...
youtu.be
14.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun #ZAFER
Merhabalar bugün zafer bayramımızı kutlamak istedim ve içimde olanların azıcık bir kısmını paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
youtu.be
13.
Kadın Erkek İlişkileri Üzerine
Merhaba bugün ki videomun konusu kadın erkek ilişkileri üzerine kendime has düşüncelerimi ve tecrübelerimi anlatıyorum.Umarım beğenirsiniz.Bana x ten veya ma...
youtu.be
12.
Paralel Evrenler ve Din
Merhabalar. Bu videomda paralel evrenler ile ilgili çok değişik bir bakış açımı anlatıyorum.Sizlerinde fikirlerini bekliyorum.Umarım beğenirsiniz.
youtu.be
11.
Gençlerin Şiddete Olan Meyili Nasıl En Aza İndirilir?
Merhabalar. Bugün ki videomun konusu gençlerin neden şiddet olaylarına karıştığını ve bunun nasıl en aza indirgenebileceğini anlatmaya çalıştım.Bana x ten v...
youtu.be
10.
Hayatın Anlamı !
Merhabalar bu videom da hayatın anlamını kendi bakış açımdan değerlendirip anlatıyorum. Umarım beğenirsiniz.Teşekkürler.Bana x ten veya mail adresimden de ul...
youtu.be
9.
Akıl Hastanesindeki Anılarım Bölüm-2
Merhabalar bu videoda yatışımın olduğu zamanlarda karşılaştığım ilginç hastaları anlatıyorum.İyi dinlemeler.Bana x ten veya mail adresimden ulaşabilirsiniz. ...
youtu.be
8.
Şizofreni İle Dopamin
Bu videoda okuduğum ve izlediğim dopaminin şizofreni arasındaki ilişkiyi anlattım. Kendimden örnekler verdim.Bana x ten veya mail adresimden de ulaşabilirsin...
youtu.be
7.
Seri Katiller- Bölüm 1
Bu seride seri katillerin hayatı ve psikolojilerini anlatacağım. Kaynak olarak Doktor Anthony CROWE un seri katiller kitabını alacağız.Bana x ten veya mail a...
youtu.be
6.
Sosyalleşme
Bu videomda kendi çapımda sosyalleşmeden ne anladığımı anlattım. Umarım beğenirsiniz.
youtu.be
5.
Akıl Hastanesindeki Anılarım Bölüm-1
Bu videomda hastanede yatarken tanıştığım ilginç psikoz hastalarından bahsedeceğim. Allah kimseyi düşürmesin diyorum. Umarım beğenirsiniz.Bana x ten veya mai...
www.youtube.com
4.
YALNIZLIK
Bugün ki videom yalnızlık üzerine. Sadece psikolojik rahatsızlık yaşayanların değil sağlıklı insanlarında çektiği bu yalnızlık hissini kendimce anlatmaya çal...
youtu.be
3.
Psikolojik Rahatsızlığı olan İnsanlar Evlenebilir mi?
Bu videomda psikolojik rahatsızlığı olan insanların evlenebilir mi kendimce cevaplıyorum. Sonuna kadar izlerseniz Sevinirim.Bana x ten veya mail adresimden u...
youtu.be
2.
Psikolojik rahatsızlık ve İntihar
Kanaldaki ikinci videomun konusu psikolojik rahatsızlık ve intihar. Haberler de denk geldiğim bir olaydan dolayı böyle bir video çekmek istedim.Herkesin huzu...
www.youtube.com
1.
ŞİZOFRENİ İLE YAŞAMAK !!
Şizofreni ile yaşamak adlı kanalımın ilk videosunu paylaşıyorum. Topluma karşı psikoz hastalarının yaşamını düşüncelerini kendimce aktarmak istiyorum.Psikolo...
www.youtube.com