Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile çalışmaz raporu almak için ne yapmalıyım?

Şamil67

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Daha önce çalışıyordum rahatsizlandim jandarma beni hastaneye götürdü işyerinden alıp daha sonra uyku düzeni bozuldu hayat düzeni kalmadı 20 kg aldım ilaclarimi düzenli kullanmama rağmen atak geçiriyorum en son ki atak 1 hafta sürdü kendimden geçiyorum etrafimdaki leri ajan veya düşman olarak algılıyor buna mani olamıyorum psikiyatri den calisamaz raporu nasıl alırım ailem de durumun farkinda.alan arkadaslar da yazarsa faydali olur benim için.Annem calismama müsade etmiyor bende calismaya hazır olduğumu düşünmüyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.kontrolü kaybedip birini öldürmekten korkuyorum veya öldürüle bilirim.çok feci durumlar yaşadım. Polislerle kavga ettim atak döneminde 3 tane polisi darp ettim rahatsız olduğumdan benden şikayetçi olmadılar.saldırganlık ve şiddet eğilimi var intihar düşüncesi de var.atak geldiği zaman kimseyi kale almıyorum.iki kez polis zoruyla hastaneye kapalı psikiyatri ye yatırıldım.bazen şizofreni olduğuma inanamıyorum.kafam karışıyor.2 kişide sivil darp ettim.

Hastanede bir şey demediler mi yada epikriz raporunda yazmıyor mu?

Hastanede yattığımda doktor bana çalışabilir demişti. Fakat çok zorlanıyorum bu durumu benim de ispat etmem lazım ama nasıl?

Şamil67
Çalışamaz derken %80 tam bağımlı raporunumu kast ediyorsun doktorun bu anlattıklarını bilirse sana rahatlıkla %80 oran verir.
Şiddet eğilimi için EKT yaptırmayı hiç düşündünmü veya yaptırdınmı senin gibi vakalarda faydası olduğunu okumuştum.
Allah yardımcın olsun şifa versin.

kara duman

EKT konusunda benzer şeyler okudum Suicid eğilimi olan hastalarda çok faydalı sonuçlar veriyormuş.

Daha önce mahalleden sivil birine de bıçak cektim

Üst Alt