evli olan erkek şizofreni hastası kardeşimi dul bir kadın ile birlikte 3 ay kayboldu . birlikte kaçtığı kadını telefon ile aradım !! şimdilik durumunun iyi olduğunu ilerleyen günlerde rahatsızlanıp hastalığının ilerleye bileceğini ve düzenli ilaç kullanması gerektiğini söyledim ve evine geri getirmesini söyledim kadın ise bizi dinlemedi ve çok sevdiğini asla geri getirmeyeceğini söyledi .. not kardeşim bursada yaşıyor kadın antalyada mahkeme antalyada açılmış
3 ay sonra üzerinde bulunan 10.000,00 parasını alıp bankadan 15000,00 tl kredi çektirdikten sonra terk etmiş ve mahkemeye hakaret ve tehdit den dolayı mahkeme açmış
ayrıca polisten koruma istemiş kendisinin hastalıgı bilmediğini ve şizofreni olduğu için ölümle tehdid ettigi ida ederek mahkeme açmış
şuan mali durumu kötü olduğu için avukat tutacak parası yok
konu ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacımız var
saygılarımla
3 ay sonra üzerinde bulunan 10.000,00 parasını alıp bankadan 15000,00 tl kredi çektirdikten sonra terk etmiş ve mahkemeye hakaret ve tehdit den dolayı mahkeme açmış
ayrıca polisten koruma istemiş kendisinin hastalıgı bilmediğini ve şizofreni olduğu için ölümle tehdid ettigi ida ederek mahkeme açmış
şuan mali durumu kötü olduğu için avukat tutacak parası yok
konu ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacımız var
saygılarımla