Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastası kardeşimi dolandırıp mahkemeye verdi!? [Hukuk]

sibelbalçiçek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
evli olan erkek şizofreni hastası kardeşimi dul bir kadın ile birlikte 3 ay kayboldu . birlikte kaçtığı kadını telefon ile aradım !! şimdilik durumunun iyi olduğunu ilerleyen günlerde rahatsızlanıp hastalığının ilerleye bileceğini ve düzenli ilaç kullanması gerektiğini söyledim ve evine geri getirmesini söyledim kadın ise bizi dinlemedi ve çok sevdiğini asla geri getirmeyeceğini söyledi .. not kardeşim bursada yaşıyor kadın antalyada mahkeme antalyada açılmış

3 ay sonra üzerinde bulunan 10.000,00 parasını alıp bankadan 15000,00 tl kredi çektirdikten sonra terk etmiş ve mahkemeye hakaret ve tehdit den dolayı mahkeme açmış
ayrıca polisten koruma istemiş kendisinin hastalıgı bilmediğini ve şizofreni olduğu için ölümle tehdid ettigi ida ederek mahkeme açmış

şuan mali durumu kötü olduğu için avukat tutacak parası yok

konu ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacımız var

saygılarımla

Geçmiş olsun..
Kadınla siz hangi hat üzerinden görüştüyseniz gidip konuşma detaylarını çıkartın, hastalığını bildiğini ve geri dönmeyeceğini dile getirmiş zaten konuşurken.
Avukat da birkaç yerle görüşün bazı avukatlar sadece bilgi için ücret istemiyor. En azından ne yapmanız gerektiğini anlatır.
Allah yardımcınız olsun.

merhaba gül hanım
bir kaç avukatla görüştüm para cezası alabirmiş davaya bakmak için vekalet üçreti ve 1000 lira istediler bilgi vermek için işe danışmanlık üçreti istiyorlar
malesef madi manevi çökmüş durumda
elimizde hesabına yatıralan bazı dekontlar ve telefonunda birkaç resimleri var ayrıca facebooktan karşılıklı sevgi meşajları çinsel içerikli mesajlar var

düpedüz dolandırmış esasında ama kendisi içekapandı konuşmuyor bizlerde neyapacagımızı bilmiyoruz mahkeme bizleri kabul edermi bilmiyoruz
bütün hayatı bitmiş durumda

sonucu buraya da yazarsanız aynı durumda olan şizofreni hastalarına da yardımcı olabilir.

şuan ki durum tehdid ve hakaretten ceza alması sözkonusu gibi
sitemizde avukat veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim

Çok geçmiş olsun. Kardeşinize yüklenmeyin... Olur böyle şeyler. Daha büyük pisliklere de maruz kalabilirdi. Hepimiz bazen yanlış kararlar verebiliyoruz, hem de yüz kişinin uyarmasına rağmen! Sabır...

Bu konuda mutlaka ama mutlaka RUSİHAK ile görüşün: Rusihak.org | Ruh Sağlığında İnsan Hakları Girişimi

logo.png

RUSİHAK – Ruh Sağlığında İnsan Hakları Girişimi
Adres: Prof. Celal Öker Sok. No:11/5 Harbiye Şişli İstanbul
Tel: 0212 225 27 81 / 0212 225 27 65
Faks: 0212 225 27 64
E-Mail: info@rusihak.org
Web: www.rusihak.org

öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
sibel hanım bende şizofreni hastasıyım.yaşadığınız olay beni çok üzdü.bikaç yıl önce benzer bi olay duymuştum ve dolandırıcı kadın Antalya dan bi kadınmış diye duymuştum.ismide Gülcan idi sanırım.umarım bu kadın bir an evvel adalet önünde hesap verir.geçmişolsun.

Üst Alt