zaferim;
Katılıyorum ben de 12 yıldır şizofreni hastasıyım ne gibi bir kötülüğü dokunabilir ki?Yoksa sizde mi şizofreni hastaları cinayet işlemeye daha yatkındır diye zırvalayan kısımdasınız?Eğer öyleyseniz derhal cevabı vereyim normal olan insanlarda bu ülkede cinayet işliyor hem de şizofreni gibi üst bir rahatsızlığı olanlardan daha kötü ve kat be kat daha çok şekilde işliyorlar.Merak etmeyin normalim diye dolanan insanlar ''karpuz'' kesmiyor onlar da adam kesiyor,onlar da cana kıyıyor.Hassas bir hastayım eğer düşünceniz bu yöndeyse sizi en şiddetli şekilde kınıyorum.Bu arada şizofreni hastaları evde veyahut sokakta tek başına dolaşamaz diye bir kaide mi var,varsa ben neden bilmiyorum?Benim de vasim babam olarak gözüküyor ama ben dilediğim gibi sokakta da dolaşıyorum evlerde de kalıyorum.Kimseye (karıncaya bile) zararımın olduğunu düşünmüyorum.Bir psikiyatristin dediği gibi bize gerçek hastalar gelmez,hasta insanların hasta ettikleri gelir.Bu sorularınızdan ben şizofreni hastalarının aptalca şeyler yaptığı düşüncesinde olduğunuzu da çıkarıyorum.Bakınız biz aptal filan değiliz aramızda hiper zekaya sahip olanlar da mevcut misal akıl oyunları filmini seyretmişseniz oradaki profesör dehşet bir zekaya sahiptir,ama hastadır.Düşüceniz eğer şizofreni hastalarını yargılama boyutundaysa veyahut içinizden öyle bir düşünce geçmişse sizi şiddetle kınıyorum.Ama şunu da diyorum Allah bize verdiği rahatsızlığın binde birini size vermesin zira kaldıramayabilirsiniz.