Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoaffektif Bozukluk ile 10 yıl şartı olmadan malulen emeklilik..?

cshflwhytkstm

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Herkeze merhaba sorum olacakti
1=malulen emekli icin 10 yil hizmet sarti sartmi
2=eylulde doktorum hastaneye yatirip seni emekli edelim dedi benim rahatsizligimda sizoaffektif rahatsizligi bana calisamaz raporu cikacak sizce benim emekli olma ihtimalim var mi
3=Süreli veya sürekli ruh sağlığı ve hastalıkları kliniğinde kalmayı gerektiren ve tedavi edilemeyen psikotik hastalıklar. Bu durum bakima muhtac hallerimis bende hastanede yatacagim acaba bu durumda emekli olacagim yardimlariniz icin tesekkurler

malulen emeklilikte 1800 gün pirim ve 10 yıl sigortalılık süresi olması lazım başka birinin sürekli bakımına muhtaçlık hali varsa 1800 gün pirim yeterli sadece
rahatsızlıgın birde sigorta girişinden önce olmamalı yani malul olmaman gerekli %60

Hastalik sigortadan sonra oldu bakima muhtac kavramlari nelerdir ege universitesinden alcam rapor gecerli olmuyor sgk sevk etmesi lazim onu biliyorum fakat egeden aldigim calisamax raporu gecerli olur mu sevk islemi olmazsi icin yardimci olur musunuz lutfen

Sgk ya gittiğinde ege Üniversitesi ni isteğinizi belirtin şevki ege Üniversitesi ne verirler . Cok şanslısınız sizi destekleyen doktorunuz var . Kaç yıldır tedavi görüyorsunuz. Daha önce yatış iniz yok mu . Hangi ilacı veya iğneyi kullanıyorsunuz.

7 yildir tedavi goruyorum
Risperdal abizol blintelix kullaniyorum 2 defa hastanede yattim

2 defa yatmis sin hastanede niye yeniden yatırmak istiyor doktorunuz o nu anlamadım

%45 ayrışmamış şizofrenim ve malulen emeklilik için asgari 10 yıl çalışma şartı var. Senin için de böyledir...

cshflwhytkstm

"Süreli veya sürekli ruh sağlığı ve hastalıkları kliniğinde kalmayı gerektiren ve tedavi edilemeyen psikotik hastalıklar." başka birinin sürekli bakımına muhtaçlık hali olarak kabul edilir ve 1800 primle emeklilik mümkün olur. Onun dışında, başka birinin sürekli bakımına muhtaçlık yok ve/fakat maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak iş gücü kaybı varsa, bu durumda 10 yıllık sigortalılık şartı da aranız

Rapor ege universitesinden cikacak burdan cikan rapor gecerli olur mu hocam sizce o raporla sgk beni kendi gonderdigi hastaneye sevk eder mi yardim ederseniz sevinirim hocam doktorumun bana dedigi eylulde seni hastaneye yatarip emekli edicem dedi bunu nasil degerlendiriyorsunuz hocam

cshflwhytkstm

Malulen emeklilik söz konusu olduğunda sgk'nın kendi sevki ile rapor almak şarttır. Kendi başınıza alacağınız rapor malulen emeklilik işleminde geçersizdir.

Sgk gittim arastirdim ve beni ege universitesine sevk edicekler fakat pskiyatri bolumunde yatmam gerekiyormus doktorumda beni zaten oule solemisti ordan cikan raporu sgk kabul eder mi hocam

Ne kadar maas baglarlar ben hep asgari ucretle calistim ne kadar olabilir yardimci olur musunuz

Malulen emeklilik için bir ay önce heyete girdim. Ne zaman sonuçlanır?

Şizofreni hastasiyim 1 ay önce heyete girdim ne zaman sonuclanir
Bide sureli surekli mi emekli maasi aliyoruz

Aydoga konuyu ben açmadım benim emekliligim 15 yılla malulen olamıyorum sigorta girişinden önce malul raporum var onun için kanunda yazıyor olamaz diye

Malulen emeklilik

Malulen emekli başvurum red geldi ysk itiraz etttim oradan da red mi gelir grupta boyle sıkınti yasayan var mi yada ordan gelen raporla emekli olan var mi

1800 prım gunuyle agır engellıye cıkarsan emeklı yapabılıyorlar ama bakıma muhtac olucan otekı turlu 10 yıl sartı var.

cshflwhytkstm

"Tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyen" ifadeli tanı alabileceğinizden eminseniz, doktorunuz bu yönde görüş bildiriyorsa, red kararına karşı itiraz edebilirsiniz. Yeniden değerlendirilir...

Malulen emekli kontrol muayenesi

Merhaba arkadaslar psikotik bozukluklardan malulen emekli oldum kontrol muayanem yaklasiyor kontrol muayensinde ne soruyorlar emekliligim devam eder mi kontrolden red cikar mi tesekurler

Üst Alt