Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce Eylül'de kaç kişilik Önlisans kadrosu açılır?

zaten yaklaşık boş kadro 470 buna 30 daha eklerler 500e bağlarlar

481 yazıyor ösymede boş kontenjan sayısı bence eylülde bukadar kişi alırlar

500 yada başka bir rakam olması çok farketmez. önemli olan ne mezunu alacaklar. yine imam-hatip mi dolduracaklar. yoksa düz memur alımı mı olacak. önemli olan bu.

413 imam-hatip kadrosu,
75 Kur'an kursu öğreticisi kadrosu,
56 da diğer bölümlerden kadrolar (sağlık, laboratuvar vs) açık kalmıştır
Eylül'deki ek yerleştirmelerde bu kadrolar tekrar önümüze gelebilir
tabii belge eksikliği gibi nedenlerle de boş kalan kadrolar olabilir
yani şu an için ek yerleştirmede yaklaşık 600 kişilik ek yerleştirme kadrosu olacağı kanaatindeyim

yani boş kalan imm hatip kontenjanlarına düz memur mu alınacak. bakan tam olarak bunu mu söyledi

kanaatimce, ek yerleştirmelerde kadro değişimi olmaz, açık kadrolar aynen sunulur
misal imam hatip kadrosu açık kaldıysa bu düz memur diye değişmez sonuçta, adı üstünde: ek yerleştirme...
basit bir örnek vereyim, şimdi üniversite tercihlerine yerleşenler kayıt olacaklar sonrasında yerleşip de gitmeyen veya tercih yapılmadığı için açık kalan kontenjanlar yaklaşık 1 ay sonra tekrar yayınlanacak ve yerleşemeyen adaylar kalan kontenjanlardan tercihlerini bildirip şanslarını tekrardan deneyecekler.
aynı şey ömss için de geçerli... yani yeni kadro açılmayacak, olan kadrolar yeniden önümüze sürülecek

yeni ve farklı kadroların ekimde olacağı söylenen ikinci atamalarda açılabileceğini düşünüyorum

kadro ve nitelik değişikliği olmazsa kim tercih yapacak ki. böyle bir aday yok demek ki. olsa boş kalmazdı. değişiklik şart yani.

niteliklerin değişimi şart. düz önlisans mezununun suçu ne arkadaş ya.

Benim gibi tercihi kaciranlarda var ustelik muezzin kayyim lik icin :)

ben diyeceğimi dedim :D inşallah yanılmam... boş kadroları da yazdım düşüncelerimi de...
500-600 ek yerleştirmede açılacak kadro sayısı kanaatimce...

Boş kalan kodroların yanına çeşitli sebeplerden kazanıpta gidemeyenleri koy oda tahmini 200 kişiyi bulur belki birazda süslerlerse ....900 ' ü Bulur

gul2011;

2. atamanın ekimde olacağını dusunmuyorum daha ek tercihleri acıklayacaklarda ondan sonra 2. tercihler uzun iş bence

Ve bu atamalarda 1520 tane onlisans mezunu personel alımı olmus 7000 kadrodan orantı kurarsak 4 te biri gibi bisi geliyo ortalama bende kalan kadroların 4 te biri kadar olacağını dusunuyorum 1850. yim ama olacağını hiç sanmıyorum :)

Akın Aydın,
benim yazdığım şey söylenenlere dayanaraktı ki ben de forumda bazı yerlerde Ekim hayal Aralık Ocak'tan önce zor demiştim söylenen şey Eylül-Ekim yoksa ben zannetmiyorum olacağını...
sayısal veriler çok doğru sonuç vermez bence ben de ilk binin içindeyim ama atanamadım üstelik uzağa da gidemem sonuçta sağlığımız ön planda... kpss değil ki bu... öyle düşünülürse de ikinci atamalarda bile gider miyim şüphelerim var, ama umutsuz da değilim

Üst Alt