Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce doktorlara herşeyi söylemeliyiz mi?

Golge123

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Ben söyledim beni yadirgaladi ve kontrollere başka dra gitmemi soyledi.intetnet üzerinden Baska bı dra anlattım aynısını oda yaptı.Sildi beni faceden.

Hangi branşın doktorlarıyla görüştün, psikiyatri mi?

Bize anlatabilirsin dinleriz ayıp şeyler mi yoksa ?

Golge123

Doktora hastalığın hakkındaki konuları mı açtın? Branşı olan hususta doktorların yadırgadığını pek görmedim. (istisnalar olabilir)

Eğer hastalık dışındaki bir şey ise ona söylenecek söz yok zaten.

Psikiyatri doktorlarının bir hastasını yadırgadığına ilk defa şahit oluyorum. Millet neler neler anlatıyor da gayet olumlu yaklaşıyorlar.

Bı ara hiç iyi değildim aklıma ne geliosa söylüyordum gerçi şimdide biraz oyleyim

doktorlarınız doktor olrak kalsın face den vs eklemeyin ....kişisel yakınlık kurulmasın gerek yok yani.ben aile içindeki doktorlara bile nasılsın dediklerinde iyiyim diyip geçiştiriyorum. doktor arkadaşlarıma çok zorda kalmayınca soru sormam. ne gerek var

Bence herşey anlatmamak gerekiyor. Hastalığınızı tanımalı ve doktorla uygun iletişim kurmak gerekli.

Üst Alt