Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivas Çevre Orman Müdürlüğü engelli personel alımındaki soru işaretleri!?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Çevre Orman Müdürlüğnde sınava girdim ve soruların bazılarını müdür bey kendisi hazırlamış.

Bir sorusunda Manda ve himaye kabul edilemez ilksesi nerede yer aldı, cevap ERZURUM KONGRES
İ ama müdür bey Sivas kongresi diye tutturuyor, sivas ta manda ve himaye kesin olarak reddedildi, müdür bey daha sorduğu soruyu anlamadan cevabını veriyor.

Bir memurun adaylık süresi kaç yıl 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl. müdürün verdiği cevap 2 yıl.
Arkadaşlar adaylık süresi 1 yıldan az 2 yıldan fazla olamaz değil mi bu arada 2 şık doğru değil mi, 1 ve 2 yıl o zaman
.Soru cevap şıklarında şu olsa daha ii olmazmıydı 1yıldan az 2 yıldan fazla olamaz.

Diğer bir soru iç anadolu bölgesinde ormanlar neden az yağışın az olmasından dolayı, müdür bey yazların sıcak ve kuarak geçmesi dedi.

Ve sınav komisyonu hep kendi personeli şöforü bile sınav komisyonu içersinde yer alıyor arkadaşlar bu ne iştir artık ben bi anlam veremiyorum,
Rabbim kimsenin hakkını kimseye yedirmesin.

bunların alayanı görevden alacan bu gibi memurlar insanlar hakkında karar veriyorlar ya bunların hakkında kim karar verecek sizce denetlemeli yokki onun için evet diyecegim anayasaya anyasa gecerse bakbakalım kim kimin hakkında karar verecek o zaman görecekler

arkadaşlar bimere yazın şikayet edin il idare kurulu araştırma yapıyor sınavın iptali sözkonusu

merkezi sistemi torpil diye eleştirenler, demekki beterin beteri varmış...

E®KAN;

bi fark yok merkezi sistemde milletvekili tanıdıkları yerelde belediye başkanı parti görevlileri tanıdıkları. Her yol ankara anlıcan ;)

zaten kpss ygs aöf bunların hepsi yerel kurum değil mi?saçmalık ya...torpilde var kopya da var kayırmada var.kimsede yapmam demesin benim elimde olsa bende yapardım.herkeste yapar.

ben bimere tam olarak 5000 adet email attım sonuç sıfır

bimerde sadece yardıma muhtaç isen sizinle ilgileniyorlar onun dışında özürlü sınavıyla şuana kadar ilgilendiklerini haırlamıyorum en basiti mardinde çevre orman bakanlığının sınavına girecem başvurumu yaptıktan sonra bir abimizle karşılaştım beni mardin ak parti il başkanının yanına götürdü bana bu sınav boşuna giriyorsun listeler hazırlandı dedi ama ben yinede girdim sadece 2007-2009 yılları arası en az olarak 20 adet yazılı sınava girdim il gözetmek sizin heryere gittim kurum kendi sınavını kendisi yaptugı için istismara hep açık oluyor

Üst Alt