Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sisteme girilmemiş hastalığı rapora ekletmek!?

zorbaadam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese... Benim şöyle bir durumum var, idrarımda protein atımı fazla yüksek. 1-3 gram arasında değişiyor. Bu sebeple yaklaşık 6 ay önce hastaneye gittim. Doktor bu sıkıntımın çözümü olarak Delix reçete etti. Ama doktor sisteme proteinüri olarak değil Esansiyle Hipertansiyon olarak girmiş tanıyı. Ayrıca bu delixin yanına Forziga'da ekledi. Yani tanıyı sisteme Hipertansiyon olarak girdi ama verdiği tedavi proteinüri tedavisi. Engel oranı cetvelinde ise benim durumum olan Non-Nefrotik Proteinüri ( 6 aylık tedaviye rağmen yanıt vermeyen ) %40 bulunmakta. Şimdi ben yakın bir zamanda sağlık kuruluna çıkıp proteinüri sebebiyle engelli raporu almak istiyorum fakat 6 aydır sisteme girilen tanı Hipertansiyon. Başka bir tanı girilmemiş. Ama verilen tedavi proteinüri tedavisi. Reçeteler mevcut e-nabız sisteminde. Bu sistemdeki farklı tanı olayı proteinüri sebebiyle engelli raporu almama engel olur mu? Yani şöyle derler mi;
sana bu tanıyı koyacaklar, tedaviyi 6 ay verecekler öyle geleceksin vesaire...

Üst Alt