Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sırt ve kuyruk sokumunda kızarıklık ve su toplaması oldu. Ne yapmalıyız?

fatmaankara

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam öncelikle benim annem beyin kanaması geçirdi ve felç oldu. 15 gün hastanede yattık ve çıktık ertesi gün kuyruksokumunda kızarıklık ve su toplaması oldu acilen yardım a ihtiyaçımız var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

fatmaankara kardeşim bası yarası başlangıcıdır o patlıyor bir de . Babamın ayagında madeni paralardan 1 tl kadar boyutu kadar, su sismesi sonra kızarma oldu . 1 ay boyunca pansumanlarla patladıktan sonra uğraştık. Kesinlikle yardım alın bilenlerden

fatmaankara

Çok geçmiş olsun. Bu durum maalesef kırmızı alarm bası yarası anlamına geliyor. Doğru yara tedavisi ve basınçtan arındırılmış yatış/oturuş şart.

başlangıç ( bası yaryarası). 2 saatte bir pozisyon değişmeli. ama plastik cerrahide de gözükebilirsiniz.

Üst Alt