Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şirket bana vergi indirimi uyguluyor. Ama ben defterdarlığa başvurmadım..?

iLhan

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
Evet arkdaaşlar, gerçekten şaşırdım ben vergi indirimi felan almadım başvuru yapmadım çünkü bilmiyordum ama çalıştığım şirket %50 vergi indiriminden yaralandığımı söylüyo. Benim mal müdrülüğüne başvuru yapmam şart mı?
Bana bir açıklamalı bilgi verirseniz çok sevinirim ilerde başımın arımasından korkuyorum.

http://gib.gov.tr/fileadmin/user_upload/yayinlar/ozurluler_icin_vergi.html

bu vergi rehberi buraya bakabilirsin. normalde çalıştığın kurumun yazı ile seni malmüdürlüğüne göndermesi lazım daha sonra malmüdürlüğüde hastaneye sevk eder rapor derecesine göre gib merkez sağlık kuruluna gönderilen rapora göre bir sakatlık indirim derecesi gelir adınıza. daha sonra vergi indirimi sağlanır eğer bu prosedür uygulanmadıysa şuan için daha az vergi ödeyerek cezaya muhatap kalıyorsunuz.

Defterdarlığa şahsen başvurmanız ve vergi indirim hakkı elde etmeniz şart.

Üst Alt