Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınırda mental kapasite olanlar burada buluşabilir miyiz?

Konular
31
Reaksiyonlar
1
sınırda mental kapasite olanlar kaç kişiyiz yanlız değilimdir umarım

aynen aynı yanlız değilmisim sağol ayDÜNYAvazo tek o sorun olsa keşke ama sorunlarım çok böbreklerimde taş var beynimde kist var panik atak var mide ülseri boğaz reflüsü var tırnak batması var epilepsi tedavisi gördüm yıllarca daha başka sorunlarım varda var ama hayat devam ediyor işte

ayDÜNYAvazo aynen doğuştan bazıları 1994 yılında yüksek ateşten havale geçirdim epilepsi ve kistler o zamandan beri 2011 ve 2018 yıllarında alınmış 2 tana engelli raporlarım
chauche benim %25 bana mesaj yazmısın ama ben sana yazamadım o yüzden burdan yazayım dedim senin kaç

benim de yüzde 25 sınırda mental retardasyon mahsuru yoksa okulda dersleriniz nasıldı benim mesela hep 0 1 ders notlarım böyleydi beden eğitimi hariç öğretmenler yardım ettiler okulu öyle bitirmiştim

psikolojik tedavi alan varmı içinizde yada ilaç kullanan ne gibi psikiyatrik rahatsızlıklaınız var

yanlış anlamazsanız iq puanınız kaç benim 2003 yılında 74 2018 yılında yaptırdığımdada 72 puan çıktı ikiside farklı üniversite hastaneleri
mehmetege2204
merhaba şu anda psikiyatrik tedavi görüyomusunuz veya kullandığınız psikiyatri ilacı varmı

piredenyorganyakan benim 2011 70 2018 71 çıktı evet zamanında dekapin ilaçını çok kullandım şuan için kullanmıyorum ilaç derslerim benimde hiç pek iyi değildi sorunlarım benimde vardı ortaokulda ve lisede alay edildim hep dışlandım her konuda benim en sevmediğim ders özellikle beden eğitimi
chauche tekrardan aynı raporu aldığın hastaneden alabilirsin veya rapor yenilemek için tekrar başvuru yapabilirsin evet yeni rapor almak için tekrar muane oluyorsun

mehmetege2204
raporu yenılemek ıstemıyorum bu mumkunmudur sadece süresizdir büyük ihtimal birde ehliyet felan alabılırmıyız ?

piredenyorganyakan engelli raporum evet var bendede çok aşırı fazla terleme oluyor böyle bazen çok içim sıkılıyor canım sıkılıyor ter basıyor aniden öncecen yol tutmazdı artık oda tutuyor diş fırcalarkan bile artık mide bulantısı oluyor ani mide bulantısı sorunu yasıyorum bazen kusmasam bile öğürme oluyor bazende kusuyorum panik atak geliyor çok fazla gelecek korkusu şuanki durumum geçmiş aklıma geliyor neden ben böyleyim diyorum

Üst Alt