Selam arkadaşlar.Bir sabah uyandığımda sağ ayak bileğimin çevresi uyuşmuş bir şekilde uyandım.Fakat uyandığımda herhangi bir dengesiz duruşum yoktu.Sanki ayağım yok gibiydi.Uyuşma biraz geçti fakat bahsettiğiniz gibi sağa sola aşağı hareket ediyor,aşağıya çömelebiliyorum ancak yukarı kaldırmak istediğimde komut veremiyorum,kalkmıyor.İki gün bu şekilde topallayarak işe gidip geldim iyileşmeyince doktora (ortepedi) gittim.Fıtıktan şüphelendi ama hiç bel ağrım yoktu bacaklarımıda kaldırdı yukarı acı hissetmedim.Nörolojiye sevketti emg için.Dizimden aşağıya belirli yerlerden eelektrik verildi tam olarak tepki alamadık sorunlu bölgeyi buldular.Dizimin hemen sağ alt kısmından amelıyat oldum doktor amelıyat esnasında da sordu sen bunu nasıl yaptın diye,sinirler üst üste glmiş dedi.Eğilerek mi çalışıyorsun filan.Neyse ameliyatı olduk şuan 20 gün oldu ayağımda en ufak bir değişme yok.Hala yukarı kaldırmak istediğimde bileğimin üst tarafındakı kaslar geriliyor ve kalkmasına izin vermiyor.Doktorun demesi biz sadece sinirleri düzellttik iyileşmesi zaman gösterecek belkı hiç iyileşmeyebilirde dedi.Tedirginim şu an.Başka hastaneye gidip orada da muayene olacağım.Bu konularda acemiyim ama çoğu insan sebebini bulmadan senı nasıl amelıyat yapar dedı.Gerçekten sebebi belli değil.Uyanıyorum ve bacağım bu halde!!! Önerileriniz var mı paylaşırsanız sevinirim.