Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınava girecek MYO mezunu kaç kişi var?

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar myo mezunu olup sınava tahmini kaç kişi başvurmuştur bilen varsa yazsın tek satır altında toplasın

tahmini 4000 önlisan, 16000 ortaöğretim, 750 öğretmen

5000 memur başvurusuna tahmini 3500 lisans + 1500 önlisans başvurur başvuru toğlamında da % 80 kontenjan lisanslarla dolu olacaktır

Bir matematik sorusu sorayım bunun üstüne alıştırma olsun :D benim teorime göre kaç önlisansın kazanma şansı vardır? :D

iyi olan kazansın :) ben en fazla 70-80 arası alabileceğimi düşünüyorum atanma şansım %50lerde :D

Matematikten hiç anlamadığım için benim pek umudum yok

serseri lise diplomanla gir, bu sene girdin girdin, girmedin bir daha zor girersin,

kişi sayısı

arkadaşlar ben araştırdım 2400 ön lisans 1100 lisans 4000 lise girecekmiş
millet vekili bakan müsteşar adamlarını yazdırırlarsa herkesin %30 şansı var allah yardımcınız olsun

ancıl 750 oertmen az ya o kadar az cıkmaz hele de uzatılmısken.uc buyukk sehır 300 cıksa dıgerlerı 13 kısıden 1200 dalan 1400 1500 kısı ogretmen basvurusu tahmını tabı

emr-osm yanlış tahmin :) şuan türkiye geneli öğretmen-memur-hizmetli alımı için toplam 30 bin küsür başvuru var :)

kaç engelli lisans öğrencisi normal üniversite mezunu?
öyle açıköğretim lisans okumakla normal öğretim meslek yüksek okumanın arasında dağlar kadar fark var...

neye dayanarak %80 yazıyosun işkembeye mi?

işkembeden %'lik yazmak mantıksız!

iyi olan kazansın...

koray edendi bu benim tahminim öyle yada böyle demişim sanane! 1 milyn kişi girecek diye tahmin etsem ne yani! adı üstünde tahmin. kendi tahminini yazacaksan yaz. yada adam akıllı yorum yap adamın asabını bozma!

kimse sana tahmin etme demiyor ama insanların akıllarını bulandırmayacaksın bunun altından kalkamazsın senın yorumunun üstüne kalkıp myo mezunları aman calışmayım nasılsa lisanslar cokmuş onlar %80miş daha başarılı olacakmış gibisinden düşünebilir bu arada asabın beni ilgilendirmiyor yetkili servis çağır :p

Eşitlik durumunda Eğer puanlar eşit ise, mezuniyet yılına, mezuniyet yılları eşit ise yaşı yüksek olana öncelik tanınacak... yönetmelikte böyle bir şey var araştırırsanız tahmine ve sallamaya gerek kalmayacak... şu kaç kişi girecek tahmininide boş verin yaaa kendimize rakip olalım yeter... gücümüzün yettiğince çalışalım gerisi nasip bence...

Allah'ın izniyle hedefim 100 tam puan almak olduktan sonra önlisansta olsam nasılsa ilk önce puan geçerli. Lisans arkamda kalır :D

sen kesin 110 alacaksın içime doğdu:)

O zaman 10 puanım sana hediyem olur abi :)

ya hedefimde 100 ama kesin 4-5 açık yanlış verecem diye bi histe yok değil hani :D

sen 94 alacaksın güven bana :)
10 puan için teşekkür ederim

sen iyi çalış çakmalar çoğaldı ortam bozuldu:)
ii puan almaya bak ben bitem matematikten muzdaribim

bende memurluktan söz ettim zaten süreyi babalarının hayrına uzatmadılar anlarsın:)

allah yardımcın olsun ama her geçen gün entrika artıyor bu sınavın sonu çok ilginç olacak gibi bence 10 gün başvuru süresi yeter ve artardı bak geçenlerde söledim tekrar vanda lise mezunu sıksan 100 engelli çıkmaz 2 hafta önce başvuran 400 küsür kişliydi aradım öğrendim anla artık

kesin okuyolardırda çokta............. diolar:)

üçünüzde meb ile ilgili cümleler yazma yasagı getircem ya :)piskoljimi bozuysunuz :)

bu cadı mebin ajanı zaten bi yakalarsan kulaklarından tavana asıcam:)

bende kaçar hade iyi geceler masumcadı nöbet sende iyi koru buraları tamammı küçüğüm:)

yok abisi istediğinizi söleyınde sınavdan sonra :):) şimdi sitres oluyorum nerde meble ilgili konu olsa şimdi ne çıkardılar dıye bakmadan nevrim dööndü. sonra piskolimi düzeltmek içiin uğraşcaksınız yoksa :) tercih sizin :)

iyi geceler hepinize :)

Üst Alt