Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınav giriş belgesinde lisans yazıyor, ama ben lise olarak başvurmuştum!?

alone63

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sağlık bakanlıgı sınav giriş belgemde lisans yazıyor ben lise olarak kayıt yaptırdım acaba bi sorun çıkar mı? yardımcı olursanız sevinirim

valla lisans soruları farklı olabilir ki büyük ihtimalle öyle olur. tabiki degiştirtmen gerek yoksa sıkıntı oluşturur kazandıgında ve sınavdada

acaba sadece sınav giriş belgelerindemi yanlışlık var çünkü ben kayıt yaparken lise olarak kaydedildim

merhaba yol yakınken git düzelttir kardeş şakaya gelmez sorular lisansta kazık olabilir
yapamazsan üzülürsun ayrıca yanlış bilgi verdi diye kazansanda hakkını iptal edebilirler lise duzeysin cunku.

yani sonuçta orda veriler giriliyor. lise yerine yanlışlıkla lisans seçmiş oalbilir tekrar kontrol etmediysede öyle devam etmiş olabilir. bence riske atma bir an önce düzelttir

10 kasıma kadar il sağlık müdürlüklerinden düzeltebilirsiniz.

dilekçe yazmamıza gerek var mı? varsa nasıl yazacagız nereye yollayacagız

İl sağlık müdürlüğüne gidin orda isterlerse yazıp verirsiniz.

cevaplarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt