Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silikonlu protezim 3 ayda yırtıldı, satıcı ile sorun yaşıyorum. Ne yapabilirim?

Aristoilo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ortotek in silikonu kullanıyorum slikon 3 ayda yırtıldı silgi gibi eridi aralık sonunda yaptırdım fakat protezi yapan ElaZığ medimar Mart’a bana teslim etti bende haziran da gönderdim bana aralıkta fatura kesildiği için bişey yapamazsın diyorlar ne yapmam lazım 2 ay kullanmadım silgi gibi eridi yapan firma da diyor bizi ilgilendirmez uyanık olsaydın faturanı isteseydin şimdi ortalık da kaldım kendimi nasıl ıspatlayabilirim

SGK gidip dilekçe ver garantisi 1 yıl silikonlar
ve cimer e yaz hemen dönüş
Boş durma ,

Bır ayda normal bır kullanımla yırtılması normal degıl
dız altı mı dız ustu mu
saygılar

aristoilo kardeş silikonun garantisi 6 aydır geçse bile pırotez yaptırdıgınız yer arar yetkilileri ricasına bakar reklamasyondan yenisi verilir bunlarıda yapamıyosan firma yetkili kişi [FONT=sans-serif]taylan kurşun 05559816467 ara sana yardımcı olucaktır anlamadıgım nasıl oluyor 3 ayda yırtılıyor eriyor kimse ilgilenmiyor brnde ortoteke dizaltı pırotez yaptırıyorum şuan silikonuda baktım gayet güzel denedimde bence sorun pırotez yaptırdıgınız firmada ilgilenmemişler [/FONT]

Protez silikonu ve dizlik Satılık almak isteyen bana siteden ulaşılabilir

Üst Alt