Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silicon liner protez yaptırıyorum ama..?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
sol dizaltı amputasyonluyum. silicon liner protez yaptırıyorum ama modüler protezim daha rahat geliyor bana şu anda. henüz bitmedi yapılıyor. benim diz eklemimde de total eklem protezi var. yeni yapılan protezi provalarda giyiyorum yan tarafı modülere göre daha kısa soketin. o nedenle diz kayma yapıyor ve ben bir türlü rahat yürüyemiyorum. diz eklemi sağ sol kayma yapıyor.
benim dizimde eklem protezi var ondan mı kaynaklanıyor yoksa yaptıran arkadaşlarda bu sorunu yaşayan ve sonra alışan var mı?
bu konuda tecrübesi olan arkadaşların cvplarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

bende yıllardır sliconliner kullanıyorum.çok rahat.terletme dışında.kışın pek sorun olmuyor ama yazları biraz bakım istiyor.bakım derken günde bir kere sliconu çıkartıp ayağındaki ve slikondaki teri silersen sorun olmuyor.mesleğim gereği 16 saat ayakta kaldığım zamanlar oluyor.7 senedirde protezli olarak çalışıyorum hiç sorun olmadı.yaşayan birisi olarak bikaç tecrübemi paylaşayım.slikon linerlerin kendinden çoraplısı (technojel)var.alkol sürmeden ayağa takıyorsun.çok rahat ama çok dayanıksız.benimki 1 senede yırtıldı.bende alkolle giyilen sonrada üzerine çorap takılandan aldım.3 senedir kullanıyorum.birkaç yerinden yırtıldı ama nalburdan aldığım 1 ytl lik slikon çok sağlam olarak yapıştırdı.yapışan yer birdaha yırtılmıyor.ama technojel dediğim model slikonla yapışsada çok çabuk yapıştığı yerden gidiyor.ayakta gün sonunda genelde diz kapağında güdük ucunda hafif şişmeler oluyor.ben tesadüfen termoramon diye bir romatizmal merhem keşfettim.ayaktaki şişlik sabaha kadar iniyor.birde ayağını dove sabunla yıkarsan terlemeyi bayağı azaltıyor.lafın kısası ihtiyaçlar insanı mucit yaparmış.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

havk 14 benden de sana bi fikir olsun terlemeyi önlemek içinde şeker hastalarında kullanılan çoraplar var onlar yazın teri engelliyo kışında sıcak tutuyo gümüş ipten yapılan güzel bi çorap denemelisin bence

ilknur kardeşim benimde yeni gecici kullanıyorum bende yaptırıcam bilgim yok gecmiş olsun sigorta karşılıyomu

Degerli arkadaşlar umarım hepiniz harmony i sistem protez kullanak nasip olur..

silikon liner terle birlikde ayagı yakıyo su toplatıyo...kışın iyi yazın berbat:)

Arkadaşlar silikon protezin içine alçı çorabı giyiyodum ama gümüş çorabı yeni duydum, protezim içine giymek uygunmudur gümüş çorabı.

Üst Alt