Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Aynı hastalık benimde başıma geldi, evde yattığım dönemler karnım tok olduğu zamanlarda birden sitres faktörü oluştuğu zaman bende bulantı kusma oluyordu.Bu sitresin çoğu sebebi istemediğim bir misafir, veya tokken aniden götürülen bir yer veya araba yolculuğu.Berber koltuğuna bile tokken oturamıyordum, kusarım diye bende tik olmuştu.Mide boşken bu sıkıntıların hiç biri olmuyordu.Hastalık döneminden sonra dışarda geçirdiğim zaman artınca bu sıkıntılı durumlardan kaçmak yerine o gün yapacağım sosyal işlerde yarı tok gidiyorum problem olmuyor.Doktordan rapor alırken bu durumumu anlattım hatta psikolojik teste soktular. Anlıacağın deprasyon cıktı, bizim deprasyon sebebimizde ayağımın bir kısmının felç olması.Sapasağlam adam askerkerliği bitirmişim tam hayatın baharında iş guc kuracağım derken omurilik ameliyatı gecir.Bu hastalığın en tehlikesi bulimiyadır (manken hastalığı) yemeği iştahlı yer sonra kilo almayım diye kendini parmaklayarak kusturur, bu da kilo kaybı gibi ağır belirti verir.