Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortam kanalıyla akülü sandalye almak istiyorum..?

savasaslan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlarım, beni bilgilendirirseniz sevinirim. çok yere baş vurduk, sigortalıyla anlaşmalı olmadığından dolayı alamadık. akülü sandalye nasıl alabilirim?

Yukarıda reklamları bulunan Belmo veya Sinaps firmaları görüşebilirsin. İkisinin de (SSK'nın ödediği 1700 YTL'ye karşılık) akülü sandalye satışı yaptığını biliyorum. Tabii kampanyaları bitti mi, onu bilmiyorum. Arayıp sormanı öneririm. En olmadı, sigortadan 1700 YTL alacak şekilde faturalandırır, üstüne cüzi bir para katar, daha bir istediğin marka ve modeli alabilirsin diye düşünüyorum.

Not: İşine gelirse, bu site kanalıyla aradığını da söyleyebilirsin....

akülü araba

EĞER RAPORUN AKÜLÜ ARABA KULLANABILIR KRITERLERINE UYARSA ATAKÖYDE BULUNAN OMİRİLİK FELÇLİLER DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA MURACAT ET BOŞ ÇEVİRMEZLER

sağol adaşım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teşekkür ederim

akülü sandalye

slm arkadaşım senin sorununu biraz açarmısın ellerinde sorun varmı raporu aldınmı bunun gibi bilgileri yazarsan daha ayrıntılı cevap alabilirsin

Üst Alt