17.01.2012 itibariyle sigortalı işe girdim. şuan sigortam gözüküyor. bundan önce ise yeşil kartım vardı ve sanırım hala devam ediyor. bugün itibariyle muhtarla konuştuğumda bana yeşil kartını iptal et aksi taktirde ceza gelir denildi. özürlü olduğumu bilmiyordu sanırım. bende yeşil kartımı iptal etmek için gittiğimde sıra fişi bitmişti. yeşil kartı olanlar için gelir testi yaptırmak için inamılmaz bir insan topluluğu vardı. sanırım son iki gün kaldı ve ben sigortalı işe girince gelir testi yaptırma gereği doymamıştım. şimdi sorum şu: yeşil kartım otomatik iptal olurmu yoksa kendimmi iptal ettirmem lazım aksi taktirde ceza gelirmi. birde gelir testi yaptırmalımıyım.. bildiğim kadarıyla sigortalı işe girince gereği yok denilmişti bana. birtde özürlü olduğum için otomatik gelir testi yapılır diye biliyordum. son olarak son iki gün haricinde yeşil kartımı iptal edersem bir sakıncası olurmu. biliyorum hayat hikayesi gibi oldu ama inanın kafam o kadar karıştıki... acilş yardım lütfen... yardımı dokunanların ALLAH yardımcısı olsun...