Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta kolu 4A. Ne zaman emekli olmak için dilekçe verilebilir?

Serhkan

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
6
2004 ssk girişim ve 5800 Vs günüm var. Çalışmaya devam ediyorum. Oran 73 vergi indirimden Yararlanıyorum. 2023 ocak yada temmuz en fazla ihtimalle 2024 ocakta veririm dilekçemi.

Malum soru şu her ay sigorta primi olarak matrah güncelleme oluyor. Ayin 25-30 u arasımı dilekçe verilebilir. Aynı zamanda nisan mayıs ayında dilekçe versem gelir vergisi vb kesintiye uğrar mi tazminatım??
4857 sayılı iş kanununda 70 üzeri raporu olan engelli 10 gün ücretli izin hakkı var mı? Bu izini nasıl kullanabilirim hangi yolu izlemem gerekir.

Konu ile alakalı arkadaşlar cevap verebilir mi

teşekkür ederim.

Serhkan

Maaş da tazminat da brüt maaş üzerinden hesaplanır.
Emeklilik başvurusu yaptığın aydan sonraki ay başı itibarı ile emekli maaşın birikir. Yani ay başında değil sonunda (25'inden sonra) emekliliğe başvurmak avantajlıdır.

Ekstra bir izin yok. Herkesle aynı şartlara bağlısın izin için.

Üst Alt