Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
30000 YTL aldığınız bir araç her yıl %10 değer kayıp ettiğne göre;OturanBoğa' Alıntı:Ben hep ortalama %10 değer kaybeder gşbş hesap ederim...
Bu Dediğin Şey Ticarete Girer Sevgili Raman72,Yanlış Anlama Ama Senin Gibi Düşünenlerin Yüzünden Motor Silindir Hacmi 1600cc'ye Düştü,Ve Engelsiz Kişilere Satma Süresi 10 Yıl...
Hayır yanlış anlamıyorum.Bizler sitede konuyu gündeme getirmemiş olsak 5 yıl değil, aracı ne zaman satarsanız satın ÖTV'sini ödeyecektiniz.Yapılan çalışma ve tüm arkadaşların desteğiyle kanunda düzeltilme yapılmış olup,ÖTV'siz aracı satabilme süresi 5 yıla düşmüştür.Yapılan düzeltme bizi tatmin etmemiştir.Çünkü araç her yıl değer kaybetmektedir.Siz buna birde ekonomik krizden dolayı yaşanan sıkıntılarıda eklerseniz aracın değerini siz düşünün.Ben bırakın aracın 1600cc'ye düşmesini arçtaki motor silindir hacmi arasındaki farkın kaldırılması,aracın kontrol muayenesinde para alınmaması,Böbrek,kalp,sağır ve dilsiz,göz hastalıkları ve sol ayaktan engelliler için aradaki adaletsizliğin kaldırılması için uğraş vermekteyim.Benim yazdığım mesajlarda bunu okuyabilirsiniz.Engelliler için yapılan bir çalışma varsa engelinin faydası düşünülerek yapılmalı.Benim savunduğum görüş;Bu Dediğin Şey Ticarete Girer Sevgili Raman72,Yanlış Anlama Ama Senin Gibi Düşünenlerin Yüzünden Motor Silindir Hacmi 1600cc'ye Düştü,Ve Engelsiz Kişilere Satma Süresi 10 Yıl...