Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın sitesinde 2022 Temmuz emekli aylıkları zamlı olarak gözükmekte

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
Sitede maaşları hemen yükseltmişler daha dün acıklandı zam hayret

tb2nhf e-devlette de güncellendi zaten emekli zamlı aylıklar görünüyor.

dasean bu sefer cabuk oldu gecen sefer sgk sitesine düşmesi 15günü bulmuştu

Benimki hala hazirani gösteriyor.kesilmis olabilir mi

Konu başlık açılıyor fos haber çekin fotoğraf ını görelim millet te haberinize inanıyor telaş ediyor sistemde gözüken şu an ek ödeme zamlı gözüküyor sgk emekli maaş gözükmesi yok maaş almaya yakın sisteme düşüp gözüküyor

Son düzenleme:
e devletten maaş ödeme bilgisine bakın şu an ek ödemeler belli onu 26 ile çarp zamlı maaşın çıkar ortaya ben görüyorum sıkıntı yok

Arkadaşlar yanlış anlamışsınız benim kastettiğim sgk ugk gov tr emekli maaşı hesaplama sitesi

Selamün aleyküm SSK Emekli maaşları E-Devlette güncellenen oldu mu?

LeonGS sadece ek ödeme tutarı güncellendi. Maaşlar bugün veya yarın güncellenir.

En düşük emekli maaşı ile asgari ücret arasındaki fark 2000tl oldu 2000 yılı öncesi ssk emekli ilede aradaki fark aynı seviyede bir 4a emeklisi olarak bize 3500tl hak görüyor iktidar.eşitlik ilkesine aykırı bu emeilik hesaplama sistemi değişmeli en düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olmalıdır

Üst Alt