Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'lı çalışanım. Eşim 2022 maaşı alabilir mi?

karabil07

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam eşim %73 engelli ben sgk li çalışmaktayım eşim 2022 maasi nasıl alabilir ? yada ben eşim için bakım aylığı alabilir miyim?

asgari ücret gözüküyorsa 2 kişiyseniz alamazsınız biz geçen sene alamadık 1.5 senemiz heba oldu böylece

karabil07
2022 için bilgim yok.ebm içinse nekadar maaş alıyonuz evde kaç kişisiniz.2 kişi iseniz geliriniz 2 x 1402 : 2804 tlyi geçmemesi gerekio ama sadece bu da yeterli degil bakım aylıgı için siz bakıcı olursanız çalıştıgınız için engelliyle birarada sürekli olamayacagınız için alamazsınız.bakım yapacak kişi haftanın 7 günü en az günlük 8 saat engellıyle olması gerekıo heyetın olur vermesı gerekıo

https://www.engelliler.biz/forum/20...rum-engelli-esime-2022-maasi-baglanir-mi.html
Şu konuyu bir incele istersen sen ssk li çalışıyorsan esin 2022 maaşı alamaz

Senin spas aktivasyonun 4a 4b yada 4 c dır peki eşine 2022 maşı bağlanacak olsa onunki (60/c3 2022 65 Yaş)olması lazım oysa yüce devletimiz diyorki kadın eşinden faydalanır çalışmıyorsa. Nasıl olacak sen ssk esin
(60/c3 2022 65 Yaş) yapmazlar
Ssk li çalışanın gelir kriteri tutsada eşine 2022 baglamazlar öyle gelir hesabı yapmaya hic gerek yok

Bir evde kadin veya erkek Ssk li eşi(60/c3 2022 65 Yaş)olmaz yapmazlar

Eskiden 2022 maaşı almak için kişinin sadece engelli olması yeterli değilmiydi ben mi yanlış biliyorum

O eskidendi eskiden 2022 hakti simdi yardim e yardim olunca .......

Üst Alt