Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sağlık kurulu onayı sürecini nasıl takip edebilirim?

Hakonen

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba dostlar.alo 170 i aradığımda malulen emeklilik başvuru evrağımın sağlık kurulunda olduğu,onay sonrası son gözden geçirme adımında olduğu söylendi.dys den bakınca,kurul adımından ilerlemiş şu an emeklilik servisi gelen evrak beklemede yazıyor.bunun anlamını bilen var mı acaba?teşekkür ederim şimdiden

anladığım kadarı ile malulen emeklilik için başvuru yaptınız yazısı emeklilik servisine geldiyse ve rapor olumlu sonuçlandıysa emeklilik işlemlerini başlatmışlardır. size bildirim gelir merak etmeyin yanlız şu nu öğrenin muhakkak süreli mi süresiz mi emeklilik onaylanmış

Evet malulen emeklilik benimkisi.sağlık kurulu onayladı mı acaba onu merak ediyorum olumlu mu olumsuz mu.evrak takip sisteminde açıklama kısmında adım soyadım yazıyo sadece.onay sonrası gözden geçirme cümlesinin anlamı kafa mı karıştırdı alo 170 den söylenen.şu an da emeklilik servisinde görünüyor evrak.heralde olumlu gibi

evet buyuk olasılık öyle gibi

İnşallah rabbim hayırlısını nasip etsin herkes için

Sağlık kurulu çalışma gücü kaybı yüzde 60 altında diye karar vermiş şaka gibi.itiraz süreci ne kadar sürer tahmini bilgi verebilir misiniz!!!

Ysk itiraz sonucum belirtilmemiş evrak takipte?

Son evrak takibinde hareketler bunlar ama sonuç belli değil arkadaşlar,takibi nasıl yapabilirim acaba?

39441815 01/02/2022 Hakan EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEK SAĞLIK KURULU ÖZET SERVİSİ - 1 Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 15/02/2022 10:23 AM DOSYA İŞLEMLERİ
41017300 28/02/2022 YSK (Hakan ) EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEK SAĞLIK KURULU KURUL KAYIT SERVİSİ Giden Evrak Kayıtlı 28/02/2022 4:13 PM İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (Unkapanı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü)
41017300 28/02/2022 YSK (Hakan ) İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ UNKAPANI SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ Gelen Evrak Beklemede İSTANBUL SOSYAL GÜ

Ysk hakkımda ara karar vermiş beni tekrardan hastaneye sevk ettiler.Süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar görüş belirtirse sevinirim.sizce bu olumlu bi gelişme mi sayılır!!

Eğer bu 2. sevk sonrası alacağım raporla emeklilik onaylanırsa geçmişe dönük maaşları alabilir miyim?ilk sevk ettiklerinde 27 ekim tarihinde rapor almıştım.

Neden malunen emekli sectiniz normal emekli olmak vark4n malunen emekli hic iyi degil

10 sene daha prim ödeyip çalışma durumum yok.makine desteğiyle oksijen alıyorum.Ağır engelliyim

Hakonen

Geçmişe dönük maaş maalesef olmuyor. Emekliliğe temel olacak raporun tarihini takip eden ay başı itibarı ile maaş birikir.

Ysk ara karardan sonraki kararında emekliliğimi onaylamış.Yazısı 15 haziranda bağlı bulunduğum sgk ya gönderilmiş.şu an raporun aslının posta ile gelmesi bekleniyormuş maaş işlemleri için.bu tahmini ne kadar sürer acaba?

Yüksek sağlık kurulu kararım ne anlama geliyor?

Yüksek sağlık kurulu malul olduğuma karar vermiş ancak bakıma muhtaç olmadığımıda belirtmiş ve iki yıl sonraya kontrol muayenesi koymuş.10 yılım 2025 de doluyor.ilk sigorta girişim 1 mayıs 2015.Şimdi ben emeklilik hakkı kazanmış mıyım yani 2025 de kesin emekli miyim dostlar?

Hakonen

Sigortalılık süreniz dolmadığı için malulen emekli olamayacaksınız şu anda. 10 yıl dolduğunda o gün ysk kararı hala geçerli ise tarih olarak, ona istinaden malulen emeklilik talep edebilirsiniz.

Ysk kararında belirtilen kontrol muayenesine gitmelimiyim 2 yıl sonra denilmiş.bana haber verilir mi tekrardan acaba ?yoksa yılım dolunca tekrardan baştan başvuru mu yapacağım şartları tam sağladığımda oturanboğa ?

Hakonen

Kontrol muayenesi olduğunda siz kontrol tarihinden 3-4 ay önce kuruma gidip sevk alırsınız.

Üst Alt