Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK cezası nedeniyle emekli ve engelli maaşına haciz konur mu?

Dost35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Annemle babam 10 yıl önce anlaşmalı boşanmışlardı babasının ölüm maaşini alıyordu bu süre zarfinda babamla görüşmedik annem 4 yıl önce hastalandı kısmı felç kaldı yürüyemedi 3 kere ameliyat oldu bu süre zarfında babam eve gidip geldi yardıma muhtac kaldıgımız için kimsemiz yoktu yüzde 80 sizofreni engelli kardeşimde olduğu icin yardıma muhtactik 3 yıl önce benim konusmamla tekrar evlendiler sgk ya bildirdiler maasin kapanmasini annem geçen sene vefat etti vefatindan sonra borcu yok diye mali mülküde yoktu veraset cikardik pek bu konularda bilgimiz yok diye miras red yapmamiz gerekiyormuş onun süresini kacirdik dün sgk dan 59bin tl asıl borç 38bin faizi toplam borç 97bin küsür babamdan istiyorlar bu parayı bosanmalari muvaazali diye itiraz ettik sgk ya ama bişey olcagini sanmiyorum bu parayi ödeme lüksümüz yok bu konuda hükmen reddi miras yapabilirmiyiz yada ne yapabiliriz hic bi mal mülk yok üstümüze sadece babamin emekli maasi ve benim işci maasim var bunlara haciz gelcegini söylediler ?

Üst Alt